Dinner

Off Peak Dinner @ Suki-Ya Paradigm Mall

12:15 PM

Yuhuuu im back.. ada orang rindu MamaJue tak ni.. hehehehe.. lama giler cuti pehtu masuk kerja baloq liat pulak.. dushhh pergi jauh2 la penyakit malaih ni.. ngeeee *____* 

Ok aku nak story Jumaat hari tu punya citer.. Jumaat 12 September ada off peak dinner.. dah la aku lambat dapat tau.. pehtu makan plak makanan Japenese Food.. adehhh aku ni tekak melayu der.. tetiba nak kena makan Japenese food ni memang tidak ler.. tak per aku g jugak.. duk ushar2 web dia ada macam steamboat... so kita g makan jer.. opis bayo kan kita harus pergi makan yerk...

After work kul 5 petang kita orang pergi.. korang tau2 la time2 macam tu jalan jem yarabbi.. jenuh makan ler roti khennnnn... kami sampai dalam kul 7.30 macam tu la.. nasib la en papa yang drive.. kalo aku.. tobat sambil drive sambil reyau.. muahahah en papa kata skit2 nagis.. apa laaa.. 

Hahh kebenda nak makan ni.. 2 jam jer makan.. so korang eat all u can lah.. 

Huhuhuhu ada chopstick.. satgi meatball ke apa ker aku bantai cucuk jer lah.. aku mana la reti pegang itu chopstick... ^____^

Ala Buffet.. Hmmm no choice telan jugak ler...

1st round... 

Ini kan aku sampai bebila tak akan makan.. shushi ni aku memang tak makan yer... eee tak sedap...

Celup2.. yang sedap pun kimchi tu jer lahh.. hat lain memang takder selera tekak aku...

Salmon & Wasabi.. ini lagi lah aku tak makan.. uihh salmon mentah mcm kucing makan jer.. huhuhu.. sorry guys... 

Us...

En papa try makan shushi.. lepas makan kalut jer dia telan ayaq.. cehh 

Me & Eva.. she last day at YK Group.. Good luck dear...

Yehaa we olls memang pulun.. gagaggagag

Korang nak try boleh la datang makan.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook