Gadget

Powerbank Lagi

9:00 AM

Dulu merungut powerbank takdak pehtu bateri selalu out.. dah semakfon ni memang wajib kena ada powerbank.. pernah beli tapi dah jahanam.. ala memula keluaran kan agak mahai. kira RM100 tu kira mahai dah la.. Ingat tak masa annual dinner ritu dapat lucky draw powerbank.. pheww lega.. memang tau2 aku nak benda ni kan.. hahhaha.. en papa kata bagus senang skit dia nak call tak perlu bagi alasan kata bateri abis.. 

Powerbank yang aku menang lucky draw annual dinner..

Pehtu hari ni sampai ofis tengok ehh ada kurier dari mana ntah.. rasanya takder aku beli online dah pun.. tetiba ada.. bukak jer plastik kurier tu.. ohhhh berzaman punya citer ni baru dapat... ada dalam 5 bulan dah kot.. alahhh aku ada apply credit card.. baru sekarang dapat.. berkurun zaman tau.. ingatkan takder gift apa2.. cer bagi tv plasma ker.. ipad ker.. best skit.. :p

Powerbank Samsung.. jadilah.. ada 2 ketui penyelamat keadaan apabila bateri phone flat..

Phewww letih.. nanti daku update ehh pasal g teambuilding tu ehhh.. bagi bernafas sat... ada bad story skit.. kira hadiah dari Gambang la... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. ape bad story tu jue...mesti jatuh ni kan mase splash2 main air ...

    tu laa powerbank ni mcm keperluan skrang kan...lieya pakai poserbank pineng kaler pink..... kene pakai sbb iphone cepat no drain baterinye....tensik mak hencik hohohoho

    ReplyDelete
  2. sama mcm powerbank kat ida yang first tu.. tp jarang guna pun..

    ReplyDelete

Like us on Facebook