Sample request

Sample Free From Kimberly-Clark

10:00 AM

Hari apa aku tak ingat.. tapi bab2 ambik surat dalam mailbox semuanya en papa.. b4 dia ambik anak2 mesti dia g kat mailbox dulu untuk check surat.. macam biasalah semuanya surat atas nama mama.. atas nama en papa mmg kurang.. melainkan surat hutang rumah.. hehehe.. kalo en papa ambik surat alamatnya memang dia sah2 bukak dulu.. teringat masa sekolah.. almaklumla abah dulu pencen posmen.. huhuhuhu kalo surat chenta ker apa ker sure abah dulu baca.. hahahah habis kantoi.. masalah kalo abah posmen kan.. muahahah.. -____-

En papa kata nah surat mama.. dia campak je atas meja.. heheheh mama dah tahu ini mesti mama pernah request dalam web dia.. pantang betul mama ni mesti request banyak2 kali.. bab FREE laju jer.. kalo korang nak free macam ni leh g link dia kat SINI.. isi jer form dia.. nanti diaorg akan hantar.. 

Poise Pantyliner.. Tak pernah guna lagi brand ni..

Dapat la 4 keping.. 

Tapiiiii sekarang aku guna produk dari Hai O.. Nama produk tu Bio Seleza.. Nak tahu apa keberkesanannya.. nanti lah aku detailkan.. benda ni orang2 perempuan jer menahu.. lelaki tak yah la ambik tahu.. tolong bayar sudah... ^____^

Bio Seleza.. so far baru 5 days guna.. biar la guna sampai abis lu kan.. baru leh buat review.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

3 Comments

Like us on Facebook