Card

Settle Tukar Maybank Card

2:22 PM

Alhamdulillah settle jugak kerja nak menukar kad atm Maybank baru tu.. asyik tertangguh ajer.. g time lunch inysaAllah la cepat sebab tak ramai orang tapi jangkaan aku meleset.. ramainya orang.. pheww... nasib la sambil tunggu buat sambil tengok jualan kereta Axia depan maybank Seri Kembangan ni.. heheheh... kira takder la bosan tunggu kat situ yer.. 

Kad lama itu kita kasi buang ajer.. 

Maybank kat sini cepat

Yehaaa kad baru.. cantik yer.. platinum lagi.. :p 

Sambil2 tunggu sambil tengok keta Axia ni.. yang SE & Advance tu beza 2k jer.. padahal kusyen tu jer leather..tapi cun jugak yang Axia SE auto tu.. huhuhuhu

Happy weekends uollls.... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook