Shawl Halfmoon..

1:45 PM

Hari ni gedix tau nak pakai halfmoon.. beli masa b4 raya.. kunun nak pakai masa raya last2 tak pakai simpan jer.. sebab try sebelum ni macam tak reti lilit.. tengok akak aku pakai senang jer.. tengok tutorial kat youtube dah berulang2 tetaplah aku tak reti.. hahahha.. semalam cari2 balik halfmoon ni n ada dalam luggage balik kampung.. heheh nampak sangat aku tak kemas lagi.. nanti balik kampung senang jer aku sumbat baju2 dalam luggage tu.. so try la semalam cuba lilit.. ehh senang jer.. pendekkan yang sebelah.. pehtu lilit.. ahh tetiba perasan cun tau.. hohoho sila muntah hijau.. tunjuk kat Qebal.. Qebal mama cantik tak dengan tudung ni.. cantik dia kata.. pehtu mama tanya lagi.. Qebal mama cantik tak.. cantik la mama.. mama tanya banyak2 kali kenapa.. huhhh anak hang memang kejam tau.. >____< baru mama nak syok2 tetiba anak cakap gitu.. heheheh...nasib en papa takder time tu kalo ada memang sah2 kena basuh tau.. :p

Santek ler sangat yerk.. bleh la lepas ni beli macam2 kaler untuk halfmoon ni.. hahahaha.. parah...

wesss tudung ariani hat awning tu aku dah tak reti pakai.. cmner ni.. bawal korang tak yah cakap memang lagi ler susah nak bentuk.. macam nak lelong jer sebab elok2 lagi.. ader ker orang nak beli??? ^_____^

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. cantik cantik cantik..sesuai dgn muka jue

    ReplyDelete
  2. part beg tak kemas lagi tu, senang. nanti raya haji, tinggal tambah je...

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/09/resepi-sambal-cencaru-sampai-mak-mentua.html

    ReplyDelete
  3. halfmoon mmng best! senang je pakai nya...

    ReplyDelete

Like us on Facebook