Tekak Still Nak Makanan Yang Simple

11:30 AM

Hari Sabtu lagi.. ehh dah berulang penyakit MALAS nak keluar umah & nak TIDO dalam umah jer.. hahahah makan pun MALAS.. ehh bukan malas.. tapi takder selera nak makan ayam daging.. paroh tau.. pagi sabtu makan apa ehh tetiba kelupaan kejap.. rasanya cucuq jer kot.. pehtu bantai lena sampai petang.. hahahah teruk betul.. memang dasar malas keluar sure lena kaw2.. bebudak?? depa main tak hengat mama dia.. heheheh.. tapi bangun tido siap Qebal cakap.. mama citer mama.. citer apa?? Citer totomers.. hmm transformers la.. bangun g dapur duk fikir nak masak apa.. tanya en papa dia cakap buat la apa pun.. eee geram tau.. last2 aku suruh dia beli ikan, sayur sawi, carrot, cili hidup & cili padi.. 

So terjadi lah makanan lunch kami hari sabtu tu.. kul 5 petang baru nak makan.. hahhaha bagus woo.. pakej sekali dengan makan malam.. kalo mama aku ada sure dia marah.. hahaha dia mesti kata takder aturan hidup.. huhuhu ampun mama.. letih ler.. dah weekend kita rehat puas2.. so Monday rutin harian yang sama sampai Friday.. >____<

Makanan simple gini pun bertambah2.. pehtu kalut berat makin bertambah2.. hahahah

Kemarin punyala nak bagi tekak makan daging n ayam.. kitaorang beli satey urat kertin.. hahh bantai makan sampai tak nak makan dah.. erkk tak snap plak gambar.. tak kan la sedia2 nak snap kan.. penat korang jer nak tgk gambar makanan kat blog aku ni.. yer dak....

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. Habis diet... huhuhu... follow sini jugak...

    ReplyDelete
  2. saya ngan husband pon suka makan yang simple2.. husband jenis makan ikan goreng sayur je. kalau sekali sekala nak masak sedap2 pon dia ok je. tak cerewet. senang hidup.. hahaha

    ReplyDelete

Like us on Facebook