Melaka

Trip To Melaka - Menara Taming Sari -

11:00 AM

Lepas check in kami siap pergi ke Menara Taming Sari.. Hmmm g time cuti sekolah kan.. rasakannn sampai nak parking pun susah.. orang punyalah ramai.. huwaaa sabo jer.. dek kerana Qebal tak naik lagi Menara Taming Sari ni mama gagahkan jugak.. masa nak beratur masuk orang punyalah ramai beratur.. huwaaa bersabo.. ada la dekat stengah jam beratur.. Tiket 2 dewasa & 1 kanak : RM50.. Qeram tak kena.. asal kami naik ritu murah jer.. hahahha... masa nak menunggu tu Qeram ngamuk nak naik keta apa ntah.. dia mengamuk sampai cakar muka papa dia.. pehtu dia hantuk pala dia kat hidung papa sampai berdarah.. huhuhu.. adehhh sabo jer.. kalo mama dukung sure mama tumbang sekali dgn Qeram.. En papa jenuh sabar la.. ohh mama pura2 tak nampak.. puaih pujuk dah.. dia ngamuk jugak.. phewwwww tensen.... >____<

So lepas dah naik tu baru lah Qeram ok skit.. Qebal plak syok la naik benda2 tinggi ni.. hehehe macam2 soalan dia bertanya.. hahahha... Jom la tengok pix yang sempat mama snap kat Menara Taming Sari ni...

Tengok budak Qeram ni.. saja buat mama geram tau....

Mama & Abang Qebal.. 

Nak bergambar 4 pun susah daa... tak layan dah bebudak ni..

So mama papa jer pulun bergambar.. anak2 buat derk jer...

Macam2 la dia bertanya.. tengok mulut tu.. 

Adik dah mula ok.. lapar susu cakap la.. ni tak ngamuk tak bertempat.. huhuhu

Happy lah tu Qebal naik Taming Sari..

View dari atas Menara Taming.. Cantik kan waktu siang.. waktu malam gelap.. better kita naik siang..

Next entry aktiviti malam.. nak naik Melaka River Cruise tapi... tunggulah next entry yer...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. Harga tiket menara taming sari time cuti sekolah, weekend n weekdays mmg lain2 rasanya... biasanya weekend n cuti sekolah mahal sikit....

    ReplyDelete
  2. Tak naik pon masa gi melaka last year. Tiket mahal lah klo cuti skolah.

    ReplyDelete

Like us on Facebook