Jalan-jalan at Rabbit Fun Land, Broga

10:30 AM

Lepas pergi The Parc, kita orang pergi Rabbit Fun Land, Broga.. heheheh 6 tahun lebih duk sini baru sampai beb.. muahahha.. korang jangan gelak... aku memang tak baper nak gemar datang tempat2 mcm ni.. semua sebab anak2.. so kena la bawak jalan.. hari ahad kitaorang duduk umah jer.. hari sabtu hari untuk jalan2.. sapa pergi ke broga hill tahu la tempat ni betul2 depan broga hill tu yer.. untuk masuk tempat ni seorang RM5.. untuk carrot RM10, manakala untuk ride horse ker RM8.. so kami g jalan2 jer.. tak payah nak bagi2 makan kat situ.. bebudak ni tengok binatang2 tu pun dah happy.. erkk tempat ni busuk kambeng skit tau.. hehehe... ok time ni pergi dah panas dalam kul 1 lebih kot.. hehhehe.. layankan jer bebudak ni... 

Masuk2 ada kambing.. anak2 aku takut rupanya.. cehh 

Ini en papa yang pulun.. 

Tengok dari jauh.. mama suruh pegang pun tak nak..

Rabbit yang comel2.. geram.. adik kejar jer rabbit ni.. 

Abang takut nak pegang.. sentuh pun tak nak.. 

Ada Kuda kecik

Monyet pun ada..

Muka budak tak puas hati nak air.. issshh kejap ler

Qebal cakap ini duck.. sayang this is not duck.. but a goose..

Dari dekat tengok.. mau kena cubit kan...

Lembu besar pun ada.. ok kat sini busuk.. hahahha

Kuda plak.. 

Sini aku suka.. banyak rabbit.. teringat mama pernah bela rabbit dalam bilik.. tp sehari.. kantoi dengan tok.. hahahha tak pasal2 kena marah... :p

Anak lembu.. 

Qebal suruh mama beli sekor.. erkkk bela binatang lain bleh tak.. hat yang takder najis2??

Ini rusa kan.. ker mama yang salah?

Ini kancil.. hahaha mama konpius...

Ini kaldai..

Macam biasa adik takut lah...

Lepas jalan2 kat sini kita orang pergi makan kat Bangi.. kat mana tunggu next entry.. nak call LHDN jap.. 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook