Jalan-jalan at Hill Park S2 Heights

9:24 AM

Morning uolls.. erkk tahun baru ada ker azam baru.. macam takder jer.. ngeh ngeh ngeh.. lama plak cuti rasa liat skit nak masuk kerja.. hahaha... ok aku nak story pasal hari sabtu baru2 ni.. ni gara2 tertengok gambar orang g tengok dinasour lah ni.. terus google tempat ni ohh dekat seremban.. terus tanya cu aku kat sana.. So sabtu kita orang pergi.. memang ada terbaca kat blog2 yang tempat ni sesuai untuk riadah & jogging bagai.. tapi tak sangka plak la kena mendaki bukit seteruk itu.. huwaaa tobat lepas ni tak mau pi dah.. gilerlah penat nak mampus & pecah peluh!!!.. nak pi sangat kannnn rasakan... hahahah.. tak pasal2 akak aku marah aku.. hehhehe.. yang pasti kesian kat mama lah.. akhirnya daku dah sampai sini.. kalo nak datang lagi tak kot. cukuplah hanya sekali.. tettttt... jom lah layan gambar2 kat sana...

Nak sampai atas ni berpeluh.. betis ni dah krem weh!!!

Anak2 suka.. Qebal & Kimie...

Apabila papa jadi bebudak..hehehhe sian en papa kena dukung Qeram sampai atas.. 

Tinggi jugak kan.. pheww berpeluh..

Best apanya view macam ni.. rumah belum siap lagi.. 

Hahh dek gara menatang ni lah kami pi sana..

Qebal memang teruja.. adik time ni ada kat papa dia.. tak snap la pix dia..

rasa bukan bebudak jer suka.. kami hat tua bangka pun pulun bergambar ok...

Dengan Trex.. hat ni jer tau nama dinasour.. hat lain harem tak tau

Macam jurasic park pulak..

Nice kan diaorang buat.. kira tarikan orang datang sini walaupun kena naik bukit!!!

Selfie selfot dengan Trex

Lagi selfie.. berpeluh2!! tengok la parut jerawat tu.. bila nak recover ntah..

Bebudak nak manjat2 boleh la.. orang2 tua macam tak boleh jer.. hahhaha

Qebal paling suka.. balik sampai tertido2 dalam keta..

2 Generation pakat2 welfie...

Tempat ni memang bagus untuk aktiviti riadah bersama keluarga.. nasihat aku kalo nak pergi sini better berpakaian jogging & pakai sport shoes yer.. sesapa pakai bedak tebai2 tu siap la jenuh berpeluh muka.. hehehhe... lepas turun hill park ni rasa turun 1 kg.. ok bye.. hahhaha pergi lah korang daku dah tak nak pergi dah.. :p

/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. tempat yg menarik jugak tu tuk riadah...lieya kalo pergi kene bawak bakul piknik sbb penat mendaki sure lapo hahaahahaha

    ReplyDelete
  2. uiii seronok gak kat sini wey sebab ade dinasour tuh!

    ReplyDelete
  3. wow menarik nyerr....
    mesti anak2 aida suka ni :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook