Kaki Makan

Lunch CNY @ Secret Recipe, Semenyih

11:15 AM

Kemarin sempena big bos datang ke branch & we olls dapat ang pow.. so setiap tahun big bos akan belanja lunch together gether lah.. tapi aku tetap tak boleh follow.. diaorang makan kat chinese restorant.. of coz la tak halal kan.. so bos cakap ok Liza u pergi makan... nanti claim.. ehem ehemm yang ni syok.. so apa lagi dah bleh claim kita makan sedap-sedap!!.. pedulik apa kan.. hahahha....

Dah nak makan sedap2 en papa ajak makan Mc Donalds.. bosan dohhh... aku suggest secret recipe.. muahaha.. kalo g makan selalu makan spaghetti bolognese.. tapi kali ni makan benda lain lah.. so dah makan bajet tak boleh la makan lebih2.. kang terkezut plak bos tengok resit untuk staff refreshment khenn.. 

Watermelon juice untuk mama, en papa apple juice asam boi ker.. siap desert kek lagi.. mama bantai makan hampir 1 slice.. en papa makan 2 sudu.. erkkkkk

Hat curry mee ni memang pebret en papa.. tapi dia punya kari perghh santan pekat wohh.. terus tangkap kepala!!!

pilihan mama just siamnese beef noodle.. tekak nak makan sup2.. 

Damaged makan kat SR dekat RM65.. hambek... pehtu beli 1 slice kek chocolate indulgence kat Qebal.. Qeram tak suka makan kek.. pelik kan budak debok tu.. 


/>

You Might Also Like

3 Comments

Like us on Facebook