Alhamdulillah

9:23 AM

Alhamdulillah... semalam aku dapat berita gembira.. Akhirnya aku dapat kerja yang aku interview hari Jumaat baru2 ni.. Alhamdulillah.. tunggu keputusan sampai tak senang duduk.. makan tak kena.. tido tak kena.. asyik fikir result interview jer.. kemarin rasa lega sangat... Alhamdulillah terima kasih Allah.. menangis aku dapat tahu keputusan tu... Selama 4 tahun aku kerja sini akhirnya aku dapat jugak kerja yang aku nak dekat dengan rumah.. Ya Allah... Allah maha mendengar... Berangan aku jadi kenyataan...

Sekarang aku menghintung hari untuk resign.. offer letter & approval letter aku masih menunggu dari pihak sana.. InsyaAllah bulan May aku akan bekerja di tempat baru, suasana baru, kawan2 baru.. yang pasti gaji baru.. huhuhuhu... Amin Amin.... Lepas ni tak perlu lagi ngadap kerja tax yang belambak ni.. tak perlu lagi call LHDN.. tak perlu tempuh jem lagi.. Alhamdulillah....


/>

You Might Also Like

9 Comments

  1. alhamdulillah...bestnye dpt keje dekat sesgtttt ngan umah...jelessssss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah falsya... memang tak sangka sangat dapat.. susah nak dapat company besar mcm tu.. :)

      Delete
  2. alhamdulillah.. tahniah! =)

    semoga teros bahagia di tempat keje baru..

    ReplyDelete
  3. Bestnya jue, Tahniah lagi sekali. Kalau ada kosong roger² lah ☺

    ReplyDelete

Like us on Facebook