Amway

Beli Amway Online by Fax

9:19 AM

Citer ni dah 5 hari tapi hari ni baru ada peluang nak cerita.. since aku buka kutu noxxa semua tu.. aku asyik kena ulang alik pergi Amway HQ kat PJ.. sampai daku terpaksa ambik cuti or MC lah before nak closing account.. gggrrrr lepas kejadian hari tu tobat aku tak mau pi dah.. sebab apa... sebab kena tunggu lama giler.. perghhh 5 jam beb semata2 nak tunggu ambik barang.. boleh hilang kesabaran okeh!!!.. tobat aku kena cari cara alternatif yang lain untuk aku aku order barang semua tu.. 

So, selain dari order online, boleh jugak order by call or fax.. kalo call masalah skit nak cakap sebab takut alamat customer tak betul.. better aku fax jer.. n then transfer duit.. mudah bukan.. esoknya barang sampai.. sangat senang + tak payah tunggu lama2 kat RDC PJ tu.. tak sanggup wokeh tak sanggup!!!

Daku order, transfer & fax hari Isnin...

Esoknya dah sampai 10 March tu..

Mudah kan.. korang nampak kertas order tu.. menatang apa yang aku beli.. en papa suruh beli deodorant Amway.. apa yang bestnya tentang deodorant tu nanti daku story ya... 


/>

You Might Also Like

3 Comments

Like us on Facebook