Jueliza

Best Moments My Birthday

9:19 AM

Best moments untuk tahun ni.. heheheh thanks En papa bagi sejambak bunga.. rasa berbunga2 jer sampai semalam.. hahaha.. cuma terkezut skit tanya harga untuk bunga tu.. awat la mahai sangat bazir.. aku ingat takat 50 jer.. ini lebih dari ni.. memang daku rasa sangat2 pembaziran kaw2.. baik duit tu bagi kat aku.. hahahah.. En papa cakap ala tak selalu... duit bukan boleh bagi kasih sayang.. bla bla bla.. tetiba jiwang karet la plak.. setahu aku la en papa ni sangat la kedekut woohh duit dia.. tettt... hahahah hanya aku jer tahu dia.. 

Terkezut tau tengok sejambak bunga atas kerusi.. hehehhe thanks en papa.. love u muahhh

Kek besday.. thanks uolls.. 

Dah nama laki bini keje 1 company.. snap together2 lah.. hat lain tak snap sebab aku malas nak kacau diorang tengah kerja.. 

Ini lengchai Lekke selalu cari gaduh dengan aku tau.. mulut lengchai ni takder filter ok.. pakai cakap lepas jer.. cisss tapi dia ok sebenarnya.. 

hahh ini dalam keta kemarin keje duk selfie tak abis2.. en papa sampai nak muntah!!.. hahaha biar ler bukan selalu.. 

Asal rasa nak MC jer ni.. hahahah malas plak nak kerja.. tapi kerja banyak laaaa


/>

You Might Also Like

12 Comments

  1. hepi besday jue..waaa hati pon berbunga la kan..hehee

    ReplyDelete
  2. salam singgah..amboi hati berbunga2 sampai ke tido la nampaknya tuhhh... hii happy birthday

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... Moga bhgia sllu...

    Saya datang ziarah, baca entry dan follow...
    Moga diberkati dan dirahmati Allah selalu... :-)

    ReplyDelete
  4. bestnya dpt bunga,,
    jeles.. ihiks

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday..
    Salam kenal dari Asyik..;)

    ReplyDelete
  6. Happy Besdayyyy... besarnya jambak bunga tu... tapi mak aiii besar ke kek tu... habis ke tak?

    ReplyDelete
  7. happy bday, cantik bunga tu kan..singgah malam ke sini mama cun :)

    ReplyDelete

Like us on Facebook