Jalan-jalan at Bukit Bendera

2:30 PM

Ini adik aku punya kerja.. tetiba dia ajak aku pergi Bukit bendera. ini kali ke 2 aku melawat kawasan kat Bukit Bendera.. hahahah.. melawat kawasan lah sangat.. sian adik aku tak pernah pergi sini.. selama ni dia dating dengan aweks.. bukan nak pergi situ.. nak dating dengan akak dia ni jugak.. dah la akak hang ni tak dapat gaji.. sob sob sob.. so adik aku belanja akak pergi dating situ.. mueheheh.. Jom lah layan gambar kami dating kat sana..

Tetiba terfikir naper masa datang ritu kami tak snap kat sini.. hahahha... so aku pun pulun selfie.. 

Bukti tiket pergi naik Bukit Bendera.. ahakk..

Memula naik ritu laju jugak.. skrg macam slow2 jer.. hahahha.. 

Dating berdua... kekekke

Tak tahan aku nak snap kat situ.. panas hokeh..

Bila pulak benda LOVE ni ada kat sini.. hahahah tak tahu kewujudan pun..

Korang tengok semua couple duk kunci kat atas ni.. dah macam kat Korea plak.. 
Aku snap jer lah.. takder nyer mangga kat situ..

Snap depan The Owl Museum.. tak masuk pun.. malassss

Hat ni sharing dengan uncle & aunty ni naik buggy pusing2 sekitar Bukit bendera.. 

Muka serius la sangat khen.. awal2 mekap masih tempek di muka.. cer dah tengahari jap g.. phewww

Ini bunga 1 tahun sekali jer nak ada.. bunga harimau ka apa ntah.. 

tempat mail box ni dekat puluh2 tahun.. kira paling lama lah kat atas tu.. 

Ni harga tiket korang zoom lah yer.. kadang2 murah tiket kadang2 mahal.. nak murah guna student card ya.


/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook