KeyWord di Blog MamaJue

10:26 AM

Morning... harap hari ni takder lah aku tekanan perasaan di opis.. Amin.. hari2 aku jadi weng sebab kerja disini.. masih menunggu offer letter + approval letter untuk medical check up dari sana.. Ya ampun lambat ehh.. ingatkan a few days jer.. ini dah berhari2.. hahaha nampak tak mama dah hilang kesabaran untuk cabut dari sini.. so nak tak nak kena tunggu lah.. ingat leh masuk kerja kat sana senang2 ker kan.. mesti lah ada prosedurnya.. kalo lah boleh diputarkan masa ni kasi cepat kan bagus.. >___<

Hari ni takder topik nak share.. kerja pun banyak nak settlekan.. letter pun banyak nak settle kan hari ni.. yarkkk.... so hari ni aku share keyword kat blog aku.. hmmm sebelum ni takder sapa pun cari2 kat sini.. since dalam tahun lepas blog ni macam ramai yang cari.. trafik pun makin naik.. alaa aku tak kesah sangat pun trafik naik banyak ker takder ke.. follower skit ker.. aku tak pedulik semua tu.. kira orang search & tengok di blog ni kira alhamdulillah bukan sia2 lah selama aku berblog ni.. ada isi & boleh jadi bahan rujukan kawan2 yang lain.... tapi yang pasti blog aku bermanfaat sebab takder gosip2 retis yer.. hehehhe

Tengok la keywords semuanya pasal resepi lah.. pasal periuk noxxa lah.. 

Tak apa lah blog ni dah jadi blog resepi plak.. InsyaAllah ada masa aku akan update resepi2 lagi.. tak resepi aku update pasal jalan2 kami anak beranak.. ok daaa nak buat kerja..


/>

You Might Also Like

6 Comments

  1. semua psl resepi je ha..nmpk sgt org kite mmg suke masak..ehh ke masak smbl berbukukan internet..sbb yg menaip nie pun sama je..hahahahaha..

    ReplyDelete
  2. share resepi byk2 dlm blog blh tingkatkan trafik blog..
    =)

    ReplyDelete
  3. Hai mamajue! Hehe.. Amboi, ramai gak orang search keyword kat blog ni.. Blog Mieza dah lama tak cek keyword carian pembaca.. Kadang merapu2 gak depa ni search.. Sabor jela.. Haha! ^_^"
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  4. in sha Allah jue...tak lamae lagi tuu.... x bedebar ke nak gi tempat baru nie heheheehe ape2 pun all the best okey...

    ReplyDelete
  5. jue share lg banyak resepi noxxa..sbb kita blom beli tapi dlm wishlist..
    rasa mcm senang nak paham step yg jue tulis dlm resepi yg dh ada

    ReplyDelete

Like us on Facebook