Gadget

Mando Chef

9:26 AM

Morning uolls.. sajer jer aku post entry ni.. nak kasi korang tergoda2.. ahakk.. tak sabar nak tunggu barang ni dapat bulan depan.. yehaa.. aku tak perlu emas, permata, berlian, intan semua.. ada benda ni pun senyum sampai telinga.. kekekke.. kalo harta karun ni ada pun aku dah seronok ok.. tetiba nak gelak besaq pulak.. Mando chef ni keluaran tupperware.. tapi kat malaysia aku not sure ada ker tak.. harga macam mahal.. ini pun import mari dari Dubai.. since kawan memang duduk sana dapat la peluang aku beli.. 

Mando Chef

Tak sabar nak guna.. heheheh ok mama is ceweiiiii

Korang tengok video ni.. tergoda tak???

Kalo korang nak beli boleh tapi kena tunggu raya barang baru dapat.. thats means June nanti lah.. 

Tergoda tak?? ok xoxo.. daaaa


/>

You Might Also Like

17 Comments

  1. opis blocked so xleh tgk video.fuhhh nasib baik xle bukak..kalau idok nnt tetibe dpt email nak no tepon..nak order..wakakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik karang tengok.. tapi yang pasti sure falsya tergoda yer.. hahahhaha

      Delete
  2. macam menarik je.. mudah nak potong-potong ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer mimie.. menarik sangat... sangat mudah potong2 semua tu..

      Delete
  3. nak tanya.. beli benda tu kt mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hairul, saya suruh kawan beli kat dubai.. kat malaysia not sure dah keluar belum

      Delete
  4. Nmpak sgtt menarikk, oshemmm. Boleb sy tau brp ya harganya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ija, mmg ohsem giler.. mula2 tgk video terus gedik2 nak beli.. harga dia rm350 + rm20 shipping..

      Delete
  5. Jue, ada yg jual sampai RM400++. Memang tergoda pon ☺

    ReplyDelete
  6. Hi Jue,

    May I know if stock still available? boleh order lagi tak?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Yes still available

      email i yer Ms Victoria..
      juelizajamani@gmail.com

      Delete
  8. Salam sis,

    Masih ade stok ke? Dah lama saya cari.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  9. Hi sis im a serious buyer ada stok lagi tak?

    ReplyDelete

Like us on Facebook