Moments Balik Kampung

2:18 PM

Hari Jumaat lepas, aku balik kampung lagi.. hehehe hambek setiap minggu balik.. lepas ni bulan April nanti balik kedah lagi.. yepiii tapi balik kami anak beranak lah... hahaha.. dulu susah yer nak balik.. Allah dah atur kan hidup kita.. Allah bagi balik selalu tahun ni.. Alhamdulillah...  :)

Memandangkan aku balik kedah sorang baru2 ni.. tok tanya nak makan apa.. hahaha kalo dah balik diet tu sila campak ke dalam laut yer mama jue.. memang balik sana makan sampai seluar jeans ketat balik.. muahahah tu pun tak reti2 nak masuk gym balik.. >____<  Aku kan suka selfie & snap pix so pix tu aku akan momentkan dalam blog ni.. Jom layan moments aku balik Kedah...

muka tuan blog tak mekap.. apa ada hal naik tren pkai sweater hood ni kasi tutup kepala.. nak lena pun senang tau.. tapi lena pun kejap2.. sebab sejuk gedi duk atas train...

Peneman setia aku dalam train.. bila nak abis ntah.. adehhh... 

Suasana kampung halaman aku.. best okeh.. 

Belakang tu bendang & belakang bendang tu tepi pantai.. tapi tak leh mandi tamboq banyak.. tunggu bulan april aku bawak anak2 g pantai pulak..

baru2 ni balik bawak bag tote gucci fake jer.. sempoi kan.. jenuh menyumbat barang2 dalam bag tu.. siap pulut udang pun aku heret bawak balik.. hahahah

Ni mengedix namanya.. hahaha tak pasal2 aku kena bahan dengan laki aku.. dia cakap balik kawin ker.. cisss... dah ada inai mekah apa lagi tenyeh kat kuku jari & kaki.. :p

Sian la budak debok ni tau demam pulak.. masuk jer keta pagi marin terus peluk mama.. ala tomei2... yang tak menahan heret cik teddy ikea ni apasal?? Qeram ni boboy tau not gegirl... 

Sampai jer umah.. keluarkan pan & panaskan pulut udang.. sedap weh sedap.. korang jangan suruh aku buat.. kang bukan kecik2 macam tu tapi besaq2.. ok bye!!

Jenuh la korang layan pix moments aku.. tambah2 aku kan suka selfie selfot.. hahahha.... 


/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. best kan suasana kampung..
    nyaman.. damai..
    saye ni cukup bersyukur sbb keje pon kat kmpung..
    =')

    ReplyDelete
  2. dah lama tak naik keretapi huhuhuhu bestnya, cantik kampung awak ek

    ReplyDelete

Like us on Facebook