My Popular Posts

1:22 PM

Popular ker?? Hahah itu soalan pertama aku.. Ekceli blog aku ni ada ker orang nak baca.. yer lah blog aku ni kejap pasal anak2.. pasal masakan.. pasal jalan2.. errmm macam banyak masak jer aku rasa.. sekali aku tengok popular post aku semuanya pasal Noxxa.. kekekek.. aku pun masih terkial2 guna Noxxa.. belum cukup mahir.. kadang2 masak nasi lembik jugak sebab salah sukat air.. tetttt >___< ... Kebanyakkan entry yang aku update untuk simpanan aku serta buat kawan2 yang baru jinak2 nak guna Noxxa.. tak susah mana.. mudah jer.. tapi aku sendiri pun masak dalam tu fail jugak.. takper try & error.. hahahah bulan lepas ada la aku cuba buat dodol noxxa.. tapiiiiii dodol ker apa tu.. tak jadi.. ppfffttt last2 dodol tu aku dah selamatkan dalam cik tong sampah aku.. wakakka.. memang kelakar rasa.. en papa tak payah cakap.. dia lah tukang kena makan if mama buat eksperimen bak kata dia.. cissss kejam tau!!!.. 

Sekarang ni aku cuba control jangan masak.. sebabnya badan ni macam kui naik pulak.. huwaaa tu lah sebulan tinggal gym beb!!.. mulalah penyakit baloq liat mai bertenggek dalam diri ni.. aduhh sshhoohhh jangan la bagi aku penyegan sangat kan.. hahahah.. padahal diri sendiri jugek yang pemalas.. full stop bab tu... ^____^


Ini entry popular pasal Noxxa.. semuanya resepi2 noxxa.. InsyaAllah lepas ni ada.. tapiii kalo dah rajin masak sangat dalam noxxa ni memang badan akan kembang ler jawabnya.. ahhhh tensen hokeh.. kalo masuk group noxxa kat FB tak payah cakap.. lagi lah terliur macam2 resepi depa masak.. dah guna noxxa mesti nak cuba try kan kan.. pehtu kalut badan naik.. hahahah.. ok kalo ada resepi yang menggunakan noxxa aku akan update dari masa ke semasa.. ecewahh.. dan bersiap sedia untuk pasrah diri sendiri, sure badan makin mengembang!!! ok bye.. xoxo... >___<


/>

You Might Also Like

12 Comments

  1. BAGUS...good sharing..blog tak gempak pun takpe asalkan ade je org masuk setiap hari ;)

    ReplyDelete
  2. popular post semua pasal foods kan,hehe...sedap2 pulak tu,kikiki.sama la kita almost 1 month dh tak pi gym....punya la berat bdn nieh rasanya..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu.. aahh semua pasal food jer.. hehehhe.. ni ntah bila nak g gym.. dah la bayar.. tp tak pergi.. rugi jer

      Delete
  3. That ok.. Janji post up to date..

    ReplyDelete
  4. Terbaik la post pasal makanan.
    sebab noxxa kan glamer.
    tu yg byk org search :-)

    ReplyDelete
  5. Noxxa masih dalam kotak..ppffttt...

    ReplyDelete

Like us on Facebook