Wish Me Luck!!

9:26 AM

Esok aku ada interview.. awal tahun ni dah 4 kali aku interview tapi belum dapat yang serasi dengan aku.. ngeeee biasalah kena cari yang betul2 ngam dengan jiwa aku.. yang sebelum ni aku interview time working hour agak lama.. memang tak la aku nak kerja.. time working sekarang 9 - 5.30 so aku nak macam ni lah.. demand kan.. hahahha 

Since ada anak ni, en papa memang nak aku kerja dekat2 umah.. dulu dah kerja sebelum ada Qebal.. tp boleh bos tu berhentikan aku sesuka hati.. dah la aku tunggu masa nak bersalin jer.. memang benggang fikir time tu.. huhh dah malas nak fikirkan.. Almost 4 tahun aku kerja di YK Group ni.. so far alhamdulillah cuma biasalah aku rasa macam dibuli.. hahaha.. dah sorang2 jer aku malay girl kat sini.. memang kena buli la kan.. tapi aku sabar.. merungut la 44 kali pun aku tetap kerja selagi tak dapat better offer.. hahahah kalo nak benti sesuka hati ko ingat laki aku banyak duit.. dah la hutang piutang aku banyak.. tetttt...

Aku pernah berangan & cakap kat en papa.. mama nak cari kerja dekat2 umah.. & kalo boleh sebelum anak masuk darjah 1 nak cari kerja area2 sini.. sebabnya nanti boleh la jadi "pak supir" hantar anak sekolah.. itu tekad aku dulu.. Dan aku dapat interview 1 company ni memang dekat giler dengan umah!!!.. time working hour 9 - 6.. Ya Allah, permudahkan la aku dapat kerja ni.. I really need this job!!.. 

Doakan aku yer kawan2.. InsyaAllah berangan aku akan jadi kenyataan.. Wish me luck.. Amin....


/>

You Might Also Like

8 Comments

  1. best of luck jue..kalau ditakdirkan rezeki kat situ, insyaAllah akan dpt..;D

    ReplyDelete
  2. All da best. Setiap mak nak keje dekat area rumah spy senang nak jengah anak anak kan. Tapi apakan daya. Demi mencari rezeki jauh pun jauh la. Asalkan senang nak cuti dan mc bagai

    ReplyDelete
  3. Insha Allah, moga dpt rezki ini dan dipermudahkan

    ReplyDelete
  4. gud luck jue.. jaa pun kl blh nak kerja dekat dgn rumah..kalau kerja dari rumah lagi la suka kan?? hehe..

    ReplyDelete
  5. amacam interviu?
    da dpt result?
    in shaa Allah...

    ReplyDelete

Like us on Facebook