JJCM

JJCM | Boat Noodle

2:29 PM

Boat Noodle sapa tak kenal kan??.. sekarang dah pemes sangat pasal boat noodle ni.. kira macam dah jadi viral pasal restoran boat noodle ni kan.. aku pun dah lama tengok orang ramai try makan sini sampai mangkuk bertingket2... aku jer  belum ada masa lagi dapat try makan.. yer lah diet sangat mana boleh makan2 ni.. ok ok... so kemarin dapat lah pergi merasa makan kat sini.. hahah hegeh kan orang diet pun kalut nak g food review jugak kat restoran ni.. cehhh dah diet tu jangan ler g makan.. haku tak peduli nak try rasa gak sedap sangat ker boat noodle yang orang kata ni.. hahahha.. 

Boat noodle yang paling dekat dengan aku di Ikon Connought hat lain ada lagi cawangan dia tapi aku rasa jauh2 sangat.. kalo korang nak tahu sila google yer.. so paling dekat sini lah.. bagi aku ok harga pun tak la mahal.. semangkuk RM1.90 jer.. so sangat murah lah bagi aku.. tapi bagi aku untuk yg diet ni semangkuk tu cukup sangat sebab aku kan diet bukan leh makan banyak2.. kalo tak diet aku rasa mahu bermangkuk2 telan ni.. 2x suap habis dah masuk perut. hehhehe... ^____^ 

Ok not bad tempat dia.. meja kerusi unik.. mcm recyle punya jer meja & kerusi tu

Benda wajib snap.. menu dia lah.. RM1.90 ok.. murah betul...

Aku tak belek pun ada apa kat situ.. just ambik kertas order, chopstik n sudu jer.. dah nak review kena la snap kan apa yang ada..

4 mangkuk noodle yang berlainan rasa nama pun susah nak sebut.. Pathumthani & Ayutthaya... berbelit2 lidah nak sebutnya... dan juga 2 bekas comel tu adalah Ka Num Tuay mcm ala2 tepung pelita.. sedap 1 set ada 2 pcs RM1 jer.. 

Kopi & teh ais thailand manih melecaih... erkk nama dia tak berapa ingat.. rega dalam RM6.90 macam tu... minum 2x sedut dah tangkap pala weh.. 

Ok yang ni pulun 4 mangkuk jer pun nak snap bertingket2 macam ni. Hahahaha

Erkk boleh repeat lagi rasanya.. tapi tapi punah diet kalo macam ni.. hahhaha 


/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. Singgah petang...
    patut lah selalu nmpk org makan bermangkuk²..
    bertingkat²..:)

    ReplyDelete
  2. tk brp kena ngan tekak boat noodle tp suka airnye..dessert tu pn suka

    ReplyDelete
  3. ok juga rege dia erk. patutlah tengok ramai makan bertingkek-tingkek mangkuknya...

    ReplyDelete
  4. bile la dpt repeat balik makan nie..

    ReplyDelete
  5. alaaaaa sedapnyaaaaa.nk pergi lah nanti.

    ReplyDelete
  6. ahhh suke! dh 2 kali makan kat ikon tu heheee..

    ReplyDelete

Like us on Facebook