Jalan-jalan at I-City Shah Alam

10:56 AM

Dah lama duduk Selangor ni.. hampir 8 tahun tapi Shah Alam boleh kira baper kali g sana.. kalo tak der hal memang tak la g sana.. ada la 3 tahun lepas kot tengok ohh sini ke icity tapi tak pernah singgah pun.. tengok gambar2 orang g sana bestnyer.. duk nak pi tak pi pun jugak.. hahaha.. pernah la baca pasal tentang i-city ni.. nak masuk kena guna card + topup duit dalam tu.. macam prepaid card lah.. kira cashless lah.... harga untuk naik benda2 dalam tu ada harganya.. orang yang kemampuan ok jer.. orang yang bnyak anak & tak kemampuan macam mana.. kann.. 

We all hari ahad tu bosan tahap cipanzi.. macam nak migrain pun dah ada that time.. keje baring dari pagi hingga petang.. wehhh.. en papa pun duk ajak jom g shah alam nak jumpa client.. dah seminggu tertangguh.. hari sabtu tak sempat pergi sebab adik en papa meninggal.. semoga Echah tenang disana.. Amin... so nak tak nak hari ahad tu kena g jugak jumpa client.. kira gamble jer g shah alam.. sampai sana en papa kata jom g i-city.. aduihh malas betul la.. mesti orang ramai.. g petang tu macam biasa orang ramai.. cuti kan.. tak kan nak duduk umah jer.. Jom la layan gambar2 untuk dijadikan kenangan kami.. demi anak2 aku gagahkan jugak.. huhuhu

Qebal of coz la excited.. ngamuk2 nak naik mainan kat sana...

Still kat luar lagi.. nanti baru nak masuk kat lampu2 tu.. tak kira nak jugak..

Akhirnya sampai jugak kat pokok lampu2 ni.. 

Kalo snap dengan bebudak ni macam ni lah.. depa buat tak tau jer...

Cantik kan.. 

Ni namanya papa mama giler camera

Kena paksa untuk snap berempat.. 

Dah hilang bebudak tu.. mama papa jer..

Hehhe mama pun naik horse pusing2 ni.. 

Dengan adik.. gopro gegar.. cissss

See mama yang hover.. anak2 buat derk jer.. nyampah...

Lagi.. depa susah aihh nak bergambo ni.. mama senyum depa mata kelain.. 

suruh snap kat sini depa macam biasa explore abis tempat ni.. 

Tengok lah adik lasak sangat.. tak suka bergambar2 ni.. 


/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. haiyooo bile la dpt jejak ict nie..dh lama plan tp xsmp2 lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Falsya.. ni pun sebab nak g jumpa client kat shah alam.. kalo tak hampeh la nak g jejak situ.. jenuh makan tahun jugak nak sampai..

      Delete
  2. eh eh.. depan rumah kite jea :D

    ReplyDelete
  3. Tak pernah ke sini lagi, Kesian kan.

    ReplyDelete

Like us on Facebook