Jalan-jalan at Taman Tasik Titiwangsa

12:39 PM

Ehh ni bukan jalan2 ni tapi ni berbasikal ni.. hahhaha apa2 lah asalkan gambar2 masuk kat blog ni.. Ini sebab Izwa lah.. dek gara2 dia berbasikal kat Taman Tasik Titiwangsa baru aku tau kat sini dah ada macam2 aktiviti.. nampak tak berapa lama tak pi sini.. dulu yer lah g dating2 & makan2 kat sini.. sekarang hmmm macam susah jer nak g.. so aktiviti hari sabtu aku bawak la bebudak ni g riadah situ.. tapi kena g petang.. harap2 tak hujan la.. pernah sekali dah terlalu time tengahari rembang.. mak aihhh panaih lit lit oihhh... tak kuasa nak serah kulit ni kat matahari.. kang hitam plak.. cukup lah aku ni tak berapa nak cerah.. hahhaha... 

Memang bebudak ni seronok.. risau gak Qeram kang dia panjat terjun dari tempat duduk basikal ni.. Alhamdulillah dia tak panjat terjun.. happy jer tengok dia.. Qebal pun seronok suruh kayuh laju2.. hahaha mama dah lama tak naik gerek a.k.a basikal ni.. peluh bersimbuq2 gak la.. alaa kayuh basikal kat gym lain.. tak gerak.. ni pusing 1 taman tau.. nasib ada 2 anak jer.. so sorang satu la basikal.. hehehe.. harga sewa basikal untuk 1 jam hanyalah RM10 jer.. ok la kan.. 

Sebelum bergerak kita snap gambar dulu.. 

Ok lagi.. hahaha abis lah tokey rental tu keje snap jer gambar kami..

Dah sampai kat hujung bebudak tu dah nampak playground.. snap lagi.. bebudak kat belakang tak nampak..

Cute jer dak Qeram ni.. berpeluh2.. pelik betul mama.. padahal bkn dia kayuh pun..

Hahh ni gambar paling ok.. gambar lain muka peluh bersimbuq.. hehehehe

Apa aktiviti korang weekend baru2 ni??


/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. weekend aku layan anak tantrum T____________T tak bleh blah..hahaha..

    ReplyDelete
  2. okayh..nnt bolh gie sana..hehe

    ReplyDelete
  3. wah..bestnye, nak try lah..anak kita empat, phew phew, lap peluh! ;-))

    ReplyDelete

Like us on Facebook