Orang Lain Yang Nak Kawin, Aku Yang Pulun...

2:50 PM

Ngeee tajuk tak leh blah.. memang 44 hari lah aku kena bahan.. tak abih2 cewei dengan inai aku ni.. muahahah.. ni adik ipar aku la ajak kak jue jom datang umah kita nak inai.. ahh apa lagi nak jugak la.. pulun tau g tadah tangan nak buat jugak.. tak kira.. Jom la tengok gambar tuan blog nak mengedix lukis inai ni.. hahahha... adeh adeh sekali sekala pkai inai macam mood baru lepas kawin plak. tettttt

Best plak selpie dengan tepon mek ni.. ohoiii saja bikin akak ko ni terguda dengan camera ni tau..

Hahh hambekk lengan besaq.. silalah lukis yer Nadya.. pandai betul dia ni tau.. kreatip!!! akak suka..

Habis siap lukih.. selpie lagi.. abah dah geleng2.. hahah abah kasi can la menantu nak pose ni.. 

Pagi tadi.. merahnya.. ehh yang tak menahan Qebal pun buat.. tak sempat snap pix tangan dia

hahh lagi habih la hampa semua pakat muntah hijau kuning..

Sekali sekala.. erkk Dikna nanti kenduri ada karoke tak?? hahh aku memang suka merosakkan lagu kat majlis kawin orang tau.. wakakka.. 

/>

You Might Also Like

5 Comments

Like us on Facebook