Spontaneous Thursday ~ Pink VS Red ~

10:23 AM

Pink & Red adalah warna yang paling aku suka.. tak pink mesti red.. and black adalah warna paling penyelamat dikala aku demuk!! kehkehkeh.. sebab leh cover lelemak di badan.. phuiii klise sungguh alasankan..  ehh pasal kaler pun aku nak story dalam blog kan... biar la blog aku suka hati aku lah.. ni orang asyik pm akak tak update ker.. mama jue tak update resepi noxxa ker.. alaaa korang tuan blog ni tengah bz + idea takder ni.. jangan la suruh aku update.. memang tak nyempat la yer.. 

Minggu ni jer migrain menyerang meleret2 + berhari2.. sakit sebelah kanan pulak tu.. tapi under control.. kalo yang bukan under control aku dah nagis!!! sebab sakit ya amat.. kalo dah parah sangat mata asyik pejam sebabnya tak leh tengok cahaya, telinga tak leh dengar bunyi bising.. asal dengar bunyi bising mesti sakit!!!... pehtu rasa nak muntah tapi bukan aku peknen pun.. hehhehe hahh tu memang sakit migrain yer.. makan ubat migrain tu dalam sejam sure baik.. macam sekarang sakit sebelah kanan  macam ni.. hmm ko telan ler ubat migrain tak luth pun.. cissss.. stress apakah ntah.. 

Pink - kemarin berbaju kurung + ayu la kunun..baju 5 tahun lepas.. baju ni ketat kat lengan & ketat bahagian dada.. baju kurung pahang aku rasa.. mahal wokeh baju ni.. so sayang kena la kurus nak boleh sarung balik baju ni.. tapi kan kemarin g tempat client sampai dog tu kejar aku.. dah tak pepasal nak berlari2 itik dengan heel aku tu.. dog suka kaler2 striking ker weh??

Red - simple jer hari ni warna yang sangat garang + berahi erkk.. kahkahkah.. merah menyala baq hang.. hahaha ayat kedah memang lagu tu la noh.. pekat hebiaq.. hahh tudia hampa tak paham sila lah buat2 paham noh.... muahahha....

Dah dah jom lah mula kerja.. bnyaknya payment.. phewww.... 


/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. happy working..i loike hitam merah ^_^*

    ReplyDelete
  2. comely!!! kaler yg sweet utk pink....merah plak nampak ceria bersemangat....mcm lieya suke purple....boleh jadi je seminggu terpakai purple gi keje kakakaakaka

    ReplyDelete
  3. org putih tak kisah kaler ape cun aje..

    ReplyDelete
  4. Bile migrain dtg menyerang hadooooiiiiii, xtau nak ckp ape..hanya yg mengalami je memahami..

    ReplyDelete
  5. Asalamualaikum..salam jumaat..singgah jup sni :-))

    ReplyDelete

Like us on Facebook