Jalan-jalan at Art Of Streets Maeps Serdang

8:48 AM

Morning semua.. kepala tengah pening ni.. dek gara2 bangun sahur terlewat.. yer lah kita kena melambat2kan sahur.. tapi aku bukan melambatkan dah ni tapi 10 minit nak subuh baru gelut nak makan.. mau tercekik makan.. nasib tak makan nasi.. kalo tak.. hahahha... lepas ni kalo jam tepon tu dah menjerit2 suruh bangun silalah bangun.. jangan la kata ala 5 minit g.. bukan jadi 5 minit tapi stengah jam!!!.. ppppffffttt.... camner masa bulan puasa ni.. haiyoooo... >____<

Ok aku nak citer hari Ahad baru2 ni.. bangun pagi2 kununnya nak g floria putrajaya.. kan hari terakhir floria tu.. tak g kan kempunan pulak.. sure tak ramai orang pagi2 macam ni.. sampai jer sana jer jangkaan aku meleset!!! ramainya manusia.. terus bagitau en drebar erkk jom la kita pi tempat lain.. ngeh ngeh ngeh.. punya la aku tak nak kerumun dengan orang ramai kan.. so kami decide g MAEPS Serdang.. ini pun kawan dalam FB bagitau.. kalo tak tobat tak tau.. Ni pertama kali aku pergi show macam ni.. aku bukan minat sangat pertunjukan motor2 & keta2 macam ni.. Dah dah jom la layan gambar aku kat sana... Layanzzzz....

Moto kapcai.. Qebal cakap cantik.. Anak oiii ini tak cantik.. mama tobat tak naik.. hahah demand beb!!!

Skuter vespa baru ni cantik.. yang vespa lama tak santek...

Hahh Qebal kalo nak moto ambik macam ni.. mama suka.. hahahha 

Panas wokeh tapi layan jer.. sampai mata sepet tapi tetap nak selfie...

Cute kan.. 

Ada jugak moto kecik2 tu.. jalan ker??

Keta belakang ni memang besi betul.. en papa kata stereng jenuh pusing.. ohh takder power stereng ehh??

Banyak2 moto yang cantik, bebudak 2 ni minat moto ni.. hmmm kepelikan betui tau.. hahahha

Macam biasa kalo bini dah giler selfie, en laki kena layan.. :p

Muka dia dah bosan.. hahaha.. Qeram kata keta kartun.. 

Ini memang rare keta ni.. 

Tak abis2 Qebal dengan keta dia tu.. bapak besar moto tu...

Ini keta batman kan kan?? bukan keta batman kaler hitam ker??

4 of us.. adik spoil tak nak tunjuk muka.. 

Happening jugak jalan2 macam ni.. ikutkan hati nak duk umah tapi streamyx poblem so keluar jalan2 lah.. minggu ni last jalan minggu depan dah posa kita duk umah jer lah ehhhhh


/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. Singgah pagi..
    klu putrajaya nie kak..jangan kata nak pergi pagi...
    pukul7 pagi org dah ramai dah pun...huhuhu....

    ReplyDelete
  2. lieya ni walo dok putrajaya tak penah sekali pun gi floria2 nie...tak sanggup ngan org ramai2....parking pun satu hal payah....panas cuace lagi laa tak sanggup ...tapi tula kalo yg minat bunga mmg harus le pergi...puas ati dpt beli anak2 pokok murah2 org kate....

    ReplyDelete

Like us on Facebook