Jalan-jalan at One City Sky Park

9:44 AM

Morning semua.. sebelum aku nak update banyak citer hari ni.. erkk macam sempat jer kan.. tapi pasal food review insyaAllah tengahari aku akan update ya... meh ni aku nak share gambar2 jalan kat One City Sky Park.. uhuii jakun tau jalan atas cermin nampak bawah tu.. kalo lah pecah.. nauzubillah.. hahahhaha... Ok One City Sky Park ni dekat dengan Subang Jaya yer.. aku nak bagitau pasal2 maps ni tak berapa tahu sangat.. korang google jer.. 

Sampai jer One City kami dari car park terus naik lift ke roof atas sekali.. bukan nak g shopping pun tapi nak g kat lantai kaca tu sebenarnya.. hahaha ramai orang yang datang.. ingatkan kami jer jakun.. tetttt.. Jom la layan gambar2 kat sana...

Bukti kami sampai.. rasa mcm nak seret kasut jer jalan atas ni.. hohoho..

Tarikan di One City adalah Sky Walk.. pandai ehh depa buat.. 

Yehaaa pose sangat tau...

Heheheh mama yang over.. 

Tengok la kami jer over.. anak2 tak layan pun.. sebab depa baru bangun tido...

Saja jer dedua budak comel ni sabotaj gambar ni.. 

Dah pakat bersila kat sini.. kalo malam sure lagi cantik ni

Next time nak datang malam lah... huhuhu

Kalo mama dah dengan SJCam.. yang lain tak pandang pun.. mama jer pulun renyeh sorang2...

Sky Park @ One City 

Jalan USJ 1/25, Taman Subang Permai, 
47600 Subang Jaya, 
Selangor, Malaysia


/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. singgah pagi
    sory hr nie x de mood nak BW, demam x baik lagi

    ReplyDelete
  2. xgigil ker lutut berdiri kat cermin tuh...;D

    ReplyDelete
  3. mmg ada tgk tmpt ni..ing tnk try pegi gk...tp aritu ada bc lantainye pecah

    ReplyDelete

Like us on Facebook