Sample request

Sample Request | Drypers Drynights

9:34 AM

Ohoiii lamanya tak update... naik sawang2 dah blog ni.. alahaiii soryy la mama bz this week & then mood ke laut tak tau nak update apa.. acerner nak jadi blogger kental ni.. mcm tak boleh jer.. kita kembali kepada niat jer lah jadi blogger partime jer.. kahkahkah.. ^____^

Meh ni aku nak share skit pasal aku request pampers untuk anak bujang Qeram ni.. Drypers dah ada keluaran baru yer.. kali ni Drynights.. sekarang Qeram banyak pakai pants.. tapi bocor jugak tetiap malam.. sebab dia nyer peel suka keluarkan bebird dia dah terjuntai atas pampers. hahaha bertuah punya anak.. cmner tak bocor!!! pampers ni belum cuba lagi kat Qeram.. nanti mama try lah.. hope dia selesa & tak mengamuk tengah malam.. ehhh bleh ker.. apa2 jer lah...


Ok kalo korang nak request pampers ni boleh pergi ke SINI.. 


/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. hihi kita pun anak bujang pakai pant juga biasa la budak lelaki kuat kencing n minum..

    ReplyDelete

Like us on Facebook