Wedding Ceremony

9:13 AM

Morning.. Happy Monday.. Dah 1 June.. hari ni aku kena start marathon posa ganti.. erkkk.. ngeee biasa la aku last2 minit duk buat kerja macam ni.. 2 minggu g nak posa baru la marathon & praktis posa.. kahkahkah.. kalo tok aku mau bebel ok.. so seminggu ni aku posa 5 hari, next week aku akan posa 5 hari.. selalu gitu lah.. 10 hari terus.. mana nak tau aku lupa ker apa kan.. better buat macam ni senang.. Ehh this week takder resepi noxxa yer.. sebab dapur close.. kenduri kendara banyak sangat minggu ni.. abih diet aku weh.... diet pun tetap tak ambik nasi.. kalo orang pandang aku pelik jer aku ambik la 2 sudu.. ngeeee tapi lauk nyer banyak.. hahhaha... 

Jom la tengok gambar2 dengan pengantin.. hehehhe....

Dengan Along.. 

Dengan Ruby

Dengan Dik Na

Dengan hensem boy mama.. heheheh

Cute jer Qeram ni... 

Ini Qebal jadi pom pom boy dengan Kika..

Berpeluh2 anak mama dengan pengantin tu yer.. sian dia.. 


/>

You Might Also Like

8 Comments

  1. cantiknya pengantin, hehehe diet mmg susah, sampai satu tahap rasa, biar lah gemuk.asal makan sedap.hehehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah :)

    jom baca puisi modern

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/05/bila-hati-telah-hitam.html

    ReplyDelete
  3. skang nie dh start dpt jemputan kawen..cuti sekolah..hehe

    ReplyDelete
  4. Cuti skola and wedding ceremony memang x dpt dipisahkan...
    kita yg attend ni la seksa!
    lari jadual diet..

    ReplyDelete
  5. Asslmkm.. Lma x bw.. Hihi.. Kekok nk mengomen kt blog orng..
    Sy xyah diet2.. Pnat kjarkn zahra.. Kira blh bkar lmak jgk kut. :p

    ReplyDelete
  6. Singgah pagi..
    hmm..bila dah start cuti sekolah nie..undangan org kawen pun banyak...

    ReplyDelete
  7. amboi meriah dengan wedding haaa...ye laa musim2 cuti sekolah nieh....syok...leh gantung kuali ekekeekeke

    ReplyDelete

Like us on Facebook