Jalan-jalan at Kuala Lumpur Orchid & Bongsai Show 2015

9:51 AM

Morning Monday semua.. Meh ni aku nak story skit pasal weekend aku.. Sabtu aku tak g mana duk umah jer.. sebab kawan2 ada nak datang umah.. so masak la skit2.. aku just masak sup tulang & nasi daging.. Alhamdulillah abis.. ngehhh masak skit2 bleh la.. cer masak banyak2 memang aku fail sokmo.. hahhaha.. 

Dah aku nak citer hari Ahad punya.. Tengahari ahad aku nak g umah kak Ariss nak ambik rak giraffe tu.. lepas g sana kawan en papa ajak jumpa kat Tasik perdana KL.. ehh panas wehh.. tak pa lah jalan2 bawak anak2 kan.. hope depa behave la yer anak2.. Syafiq cakap kata ada hot ballon.. hot ballon kat situ di tengah2 hot KL ni..ppffftt kebenda.. sekali dia salah daa ada show bongsai & orchid la.. so bedasah la.. bukan selalu kan jalan gini.. pehtu kebetulan show tu last day kemarin.. hahahah so mama kan suka bergambar.. abis la mama snap kat situ.. Jom la korang layan gambar2 kami g situ..

Pix wajib tau.. kena paksa bebudak tu suruh duk dediam.. syok plak welfie anak beranak ni

Macam mana aku leh terjebak jalan2 kat sini.. hahahahha

Ambik ko dah lama tak exercise.. peluh2 jantan betina semua keluar.. ngeeee tapi mama tetap pose tau.. dah namanya blogger harus selfie ni..

Hahhh dari kecik2 anak pokok bongsai sampai la kebesar2 pokok bongsai semua ada.. dari puluhan ringgit hinggalah beribu2 ringgit tau...

Senget2 pun ado.. aku tengok jer.. 

Lagi.. champion ni...

Bebudak seronok main air percik tu.. hahaha mama pun sama panas sangat g tadah muka kat situ.. kahkahkah...

Alaaa cute.. anak2 aku nak ambik menatang tu.. mana blehhhh

Lagi... aku hampir2 terjebak nak beli pokok bongsai tau tapi fuhh nasib tak beli.. kang sapa nak jaga...

Ni kalo mama aku tengok mau dia beli ni.. hehhehehe cantik kan...


/>

You Might Also Like

6 Comments

Like us on Facebook