Muffin Coklat Chip

10:05 AM

Morning.. Dah penat mama dengar Qebal merungut suruh buat kek coklat.. mama is malas tau... so semalam buat order congo bar untuk Wani.. mama pun terbikin lah muffin coklat chip ni.. Alhamdulillah nice tak manis. sedap & soft.. hahhaha puji diri sendiri tau.. Qebal lagi lah puji melangit okeh.. mama buat macam kat kedai la.. ewahhh ingat mama hang tak reti buat ker.. mama malas jer.. hahhaha.. siap cakap sayang mama.. mama cantik, mama pandai masak.. ko tengok bodek baik beb.. sampai tak bagi mama bawak g opis muffin ni... dia cakap ni semua Qebal punya.. Qebal nak bawak g school.. bawak la nak oiihh.. hang kan tak makan nasi.. makan banyak2 kasi tembun skit.. ni cikeding jer mama tengok.. 

Tengah bakar.. mama is risau takut bantat tak naik bukit comel...

Alhamdulillah cantik macam kedai.. hahhaha 

Dapat la 24 biji.. kalo sebijik kat luar ni RM2.50 kan kan kan.. ok leh buat juai.. hahhaha

Sorry korang pagi2 dah update pasal makan 

Regards,
/>

You Might Also Like

7 Comments

  1. AMBOIII...pagi2 dah upload muffin choc...sedaaappp tuuu..dah ler tgh lapar ni..hahah
    ok jue.. elly done follow ye.. #383

    ReplyDelete
  2. untung la anak2 mama jue ni mak dia pandai buat kek & cookies katanya

    ReplyDelete
  3. saya peminat coklat dan bila tengok muffin coklat ni rasa nak makan ja...haha....

    ReplyDelete
  4. bestnya suka bau muffin coklat wangi

    ReplyDelete
  5. wah..sedapnya. wani pun minat buat kek2 ni. blh share resepi muffin ni tak

    ReplyDelete
  6. terbaik la mamajue :)
    save kan kalau buat sendiri.
    anak2 puas makan.

    ReplyDelete

Like us on Facebook