RCW

Precious By Rozita Che Wan

9:39 AM

Alhamdulillah order last month untuk perfume che ta memang laku abis.. ambik 100 botol sold out.. untuk diri sendiri punya stok 1 botol jer.. sob sob sob.. T___T takper dulukan customer.. InsyaAllah next month September akan ada stock lagi tapi kena Pre order yer kawan2.. sebabnya perfume che ta very limited.. 

Perfume Che Ta yang semakin MELETOP!

"Precious by Rozita Che Wan"
👉wangian yang memikat lagi mengoda
👉haruman mewah tahan lama
👉membangkitkan keyakinan diri
👉 halal diyakini

« Smell like a star »
~ Inspirasi haruman Rose + Vanilla + Musk.
~ Eau De Parfum 20ml.
~ Harga Mampu Milik RM 29.90

Sebelum tu kita kena packaging untuk post dulu...

Ready to post.. Alhamdulillah..

Next pre order boleh roger jue yer..


/>

You Might Also Like

16 Comments

  1. waa macam menarik macam mana nak order ni

    ReplyDelete
  2. cheqda.. wassap jue 0176542985 ok.. kena pre order bulan 9 baru ada stok

    ReplyDelete
  3. nak nak! lupa nk kompom kan ritu.

    ReplyDelete
  4. wah... che'ta punyer ekk?
    aida pakai avon ajer :) hi hi maluuuu...

    ReplyDelete
  5. jue meh cod kat kem kesihatan boleh haahahaah...harga mampu milikkan...yg penting kene support produk tempatan...duit rm dah jatuh nitakleh labur kat barang2 luar negara...rugi....kene support malaysian produk....

    ReplyDelete
  6. wahh che ta dah buat minyak wangi ye..baru tau..

    ReplyDelete
  7. Kena tunggu gaji baru boleh beli.

    ReplyDelete

Like us on Facebook