Tudung

Sawan Tudung

11:06 AM

Hai.. mesti korang dah bergaji kan.. almaklum la lama sangat kan tunggu untuk gaji kali ni.. hahahah.. ok aku belum gaji ya.. diulangi belum.. huhh biasa la swasta ni sdn bhd bapak opis ni lah nak bagi bila.. ngeee. ok kita balik tajuk di atas pasal sawan tudung.. ehhh kalo takat sawan kamera ok lagi tau.. ni sawan tudung parah gak ok.. hahaha rasanya dah banyak pesyen aku bertukar style tudung.. kira up to date la kunun.. hehhhh susah jugak sawan tudung ni boleh mengakibatkan maybank2u aku semakin susut.. muehhehehe

Hahh meh nak citer memula ada tudung awning keluar wahh senang sarung jer.. yang penting tak payah iron.. tambah2 orang penyegan macam aku sesuai sangat dik non.. so terpengaruh la beli Ariani.. tu pun yang lycra & plain jer mana mampu beli hat mahai2 mau terjojol biji mata nak bayar.. tu pun beli time raya murah la skit.. sehelai dpt rm25 aku rembat 4 helai RM100. hahahah.. itu pun dah bingit en laki bebel yer.. Lepas tu ada plak tudung bawal aidijuma.. cehhh sapa pakai tudung aidijuma muka akan comel macam Datin Juma.. hahahah.. kunun muka kembali muda 10 tahun.. hahahah dah terbeli berhelai2.. ehh helai2 ker puluh2 helai.. yang pasti semua kaler ada.. ala murah jer tambah2 time sales RM5 jer.. ngeee 

Hahhh sebahagian aidijuma aku ini pun dah banyak bagi kat sahabat aku Izwa.. 

Lepas tu kakak aku pulak dia menjuai inner magic.. pakai dengan tudung syria or shawl.. nampak comel jer.. asyik tudung ariani or bawal bosan doh.. so kena la ubah trend kan.. dah namanya dia jual.. aku pun terbeli lah.. ala 1 inner magic RM10 jer.. jerrr pun berapa helai aku ada.. muahahha mati lah kena bebel dengan en laki.. hahahha... 

Ngee syok plak tengok semua inner ni.. macam pelangi.. hahahha sawan teruk time ni.. :p

Untuk tahun ni ini semua salah Ayda Jebat.. habis aku kena kondem dengan dia.. dia lah berlakon pkai shawl ni.. cantik pulak.. dulu aku tak pandang lah shawl chiffon ni.. malas nak lelet.. ehh ada jugak shawl tp bukan shawl panjang2 gini lah.. shawl pendek jer.. ok belum terpengaruh g tau.. macam mana terpengaruh ni semua salah adik2 opis aku.. depa kan muda2.. pehtu shawl bukan main cantik plak depa lelet.. siap belajar ni cmner nak lelet.. sampai bertutorial kat youtube okeh!!! ngek betui.. dah terjebak beli shawl ayda jebat ni kat IG.. ishhh memang hasutan syaitunurajim sungguh okeh.. memula beli 2.. pehtu beli 4 helai.. lama2 best pulak pkai shawl ni.. nampak comel jer.. hahaha habis la hampa muntah hijau baca entry ni.. kekekke.. sampai en papa siap perli sampai sakit telinga ni.. ma ni beli banyak2 nak buat apa.. yang bergantung dalam bilik tu ma nak buat kedai bundle tudung ehh.. pppffffttttt laki kan.. bukan tau apa.. bebel jer.. yang penting i tak guna det en laki.. hahahha.. ok apa masih murah lagi.. kalo buat gila aku terjebak tudung pareedah ker tudung sugarscarf ke.. hahhh time tu u takut kot en laki i ni.. hehhehe '^____^ 

Koleksi yang ada.. hehehhe.. habis la kena bahan dengan laki sndiri.. tu pun beli dalam diam tak bgtau pun ada.. tapi kan i tak reti tak bgtau mesti bgtau jugak.. hahahha pa cantik tak shawl baru i ni.. ma beli lagi siap mata terjegil bulat.. hahahha kejap jer bebel tu... sendel2 skit ok lah.. dapat lagi det poket kita beli lagi.. :p

Sapa pernah berjangkit sawan tudung dengan aku sila angkat mouse.. hehhehe
Hope lepas ni jangan la ada tudung design2 baru ehh.. nak kena tutup mata macam ni.. 


/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. same je..sekarang ni pun dah selesa pakai shawl chiffon..jimat masa..hehe

    ReplyDelete
  2. yang instant2 tak cite ponnnelofar sume tu...usha2 gak kot ada yang sesuai :)

    ReplyDelete
  3. Beli je la sbb klw lambat beli nanti dh x de jenis yg kita nak tu

    ReplyDelete

Like us on Facebook