Selamat Tinggal Domain & Header

10:06 AM

Ehh korang lepas ni jangan terkejut plak tengok header blog mamajue dah bertukar ya.. domain pun bertukar.. Finally tukar jugak domain tu tapi still lama boleh jer dapat.. redirect la orang kata.. so new domain blog mama jue yang baru lebih pendek lebih senang orang ingat.. memula rasa macam janggal takder papamimi sian dia mama sudah kick out dia.. hahahha... ok ni yer domain baru 


Untuk header masih dalam renovate lagi.. hahahha.. bukan aku buat yaa aku ni dah la buta it.. mana reti apa.. hilang skit dah tangan dimuka.. memang serem sejuk dibuatnya.. almaklumla mana lah reti godek2 coding ni yer. padahal boleh jer.. cuma sereyau skit kang hilang jenuh nak godek.. dah la tak reti okeh.. so dah cantik2 duk jer dediam.. tangan jangan duk gatal tekan sana sini okeh.. 

Bubye laa header tu.. hehehhe... 

Psssttt korang tolong bagi link url blog masing2 ehh.. dah hilang lah.. kena masukkan balik.. hukhukhuk

Regards,
/>

You Might Also Like

11 Comments

  1. Jue...nieda5515.blogspot.com
    Cantik header baru tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheq da. belum tukar lagi header.. tgh buat.. domain jer dah siap.. hehehhe

      Delete
  2. tahniah mama jue!beli domain kat mana? abam beli kat netkl dulu. siap dia setting blogspot terus. Bila free jom terjah blog abam...
    www.zukidin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq abg kie.. jue beli domain kat netkl jugak.. :)

      Delete
  3. owh, inilah blognya...hehehe..kat fb friend tp kat blog baru nak singgah... kita dulu pakai nama mamaema..

    ReplyDelete
  4. waaa...nak tukar jugakk..hehehhehe:)

    ReplyDelete
  5. wah tukar domain ehh..patut tdi type url kuar mamajue je...hihihi.bru follow blog ni...bw dr www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wahhh dah bertukr..tahniah mamajue...

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete

Like us on Facebook