Iqbal Haiqal

Spontaneous Thursday - Iqbal & Iqram -

10:21 AM

Morning... tadi aku ada update pasal lain tapi ntah aku tak suka plak aku update.. lantak la ko nak buat apa pun.. last2 aku delete.. hahahhah.. so baik aku citer pasal anak2 aku kan.. Dah besar dedua anak aku ni.. dedua hero yang sangat aktif & macam2 lah telatah depa.. kalo tak dak rasa sunyi plak.. kadang2 gambar2 depa buat mama tersenyum tengok dedua beradik ni..kadang kala rasa macam nak makan2 jer budak2 ni sebab macam2 perangai kan.. ^____^

Ni last week punya citer.. setiap kali masuk mall mesti ngepau jer kejenya.. beli mainan yang tak faedah ni nak buat apa.. gggrrrr katanya nanti balik kampung leh main "tanah" umah kita takder tanah.. ya Allah macam2 la hampa dua ni.. hat adik suruh ambik yang tu dia cakap no no.. eeehhh debik nak?? 

Spent time dengan diaorang.. bawak g playground kat Eco hill.. mama is tak kuasa tau sebab panas.. quality time dengan anak2.. bawak jalan jer lah.. bosan plak duk umah.. hehehhe

Qebal punya lukisan.. ok la kan dari tak ada.. hahahha.. ishhh teacher ni nama betul iqbal is IQBAL HAIQAL... suka sangat tulis salah2 macam ni..

Hahh ni adik qebal.. Iqram Haqimi yang keja nak mencopy ayat2 kartun.. hahahha macam mesin perakam plak dia tau.. nak tergelak pun ada.. cakap pun lintang pukang g ni.. cmner nak g school tahun depan ni.. ehh pampers pun pakai g.. pakai jer lah nak sampai hang tak nak pkai stop jugak kan.. hahahha mama ajar asyik fail jer. so mama sanggup spend duit beli pampers.. 

Bulan depan Qebal & Qeram balik kampung kedah 2 minggu.. harap2 depa ok la kan kena tinggal lama.. Qebal pun ponteng sekolah lah.. hehhehe

Regards,
/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. awak dua hero..kita dua heroin..hihihihi..mcm2 anak2 nih kan..kadang geram..kadang penghibur juge..huhuhu

    ReplyDelete

Like us on Facebook