PlayDoh month 2015

Kemuncak Sambutan Bulan Play-Doh®

12:44 PM

Pada Sabtu baru-baru ni, aku berkesempatan join kemuncak sambutan Bulan Play-Doh yang bertempat di One Utama. Seawal pagi aku gigih bawa hero2 datang sini.. tapi last2 Qebal dengan mama jer yang join menguli playdoh tu.. Hat adik tak payah cakap dia kalo dilepaskan lari 1 mall.. ok kita stop pasal dia.. 

Dalam usaha cubaan memasuki The Malaysian Book of Record, aku salah mummies yang join disitu.. ehh ramai yer yang datang menyertai sambutan ni.. aku datang kejap jer, sebabnya Qeram dah mengamuk.. huhuhu.. rasanya bertemakan Malaysia macam dah lari jer.. maybe buat kelam kabut so tak boleh fokus.. Yang pasti ada moment menarik buat kenangan Iqbal disitu.. 

Sorang lagi hero sudah lari lah.. Qebal jer yang nak snap disini.. 

Gigih dia nak buat kek kununnya.. hentam la Qebal oiii

Hasil mama & Qebal buat.. boleh la dari tak dak.. hahhaha

yang mana dah diubah, diukir dan dibentuk akan dipamerkan disini.. dengar kata sebanyak 1899 arca play-doh telah direkodkan.. banyak bukan.. 

Yang pasti anak2 balik bukan dengan tangan kosong.. Thanks to Play-Doh for the goodies bags.

Syok la Qebal main play-doh ni.. nasib la mama kamu ni blogger picisan dapat la main dengan percuma.. huhuhu

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook