Hantaran

Hantaran Kawin Untuk Syafiq

10:13 AM

Petang kemarin lepas balik kerja terus membaking buat congo bar untuk hantaran kawin syafiq.. Syafiq la mintak akak dia ni sponsor 1 untuk hantaran.. kalo takat kek2 macam ni ok lah dik.. kalo suruh akak bagi duit hantaran akak tumbuk muka dik.. hahahha.. just kidding.. ini adik aku dah anggap dia macam adik betul aku.. so kemarin buat 2 loyang untuk hantaran 1 & untuk Qebal & Qeram makan 1.. suka lah bebudak ni.. sebab depa memang suka makan congo bar.. nanti nak buat lagi untuk kakak2 aku plak.. sian depa tak merasa lagi.. heheheh.. nak suruh aku jual hermm kena fikir panjang tau sebab aku komit dengan keje.. kalo nak order boleh jer.. no hal lah.. heheheh...

Hope Syafiq suka lah hantaran ni.... akak buat simple2 jer.. ni pun nak ikat reben kat kotak puaih pedo la orang kedah kata.. tangan tak seni memang macam ni lah.. susah jugak nak bagi reben tu terletak cantik atas kotak.. hakhakhak.. sampai lenguh2 tangan dibuatnya.. hehehhe... yang pasti dapat bagi 1 bekas hantaran untuk syafiq.. 

Selamat Pengantin Baru Syafiq & Ilyanie.. Semoga perkahwinan adik hingga ke jannah.. Amin.. 

Hantaran kawin simple2 jer.. asalkan ada kan.. 

Alaaa bilalah stok perfume nak sampai ni.. cheq penat tunggu dah ni.. tak sabar nak bg kat customer ni.. che ta pls suruh kilang cepatkan.. uhukkk... 

Regards,
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. singgah membalas kunjungan.. ;)
    sy pun tgn xseni..siyes paling xreti sgt2 ikat riben..tp xpe sis..congo bar tu dh sedapppp..

    ReplyDelete
  2. simple tapi cantik dan lapaq pulak tgk...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah cantik dan awesome sungguh..

    Jumpa lagi dan salam singgah dari penulis blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  4. macam ni simple?

    uncle dulu kek potong mamak tu je... siap ngan plastik2 sekali!

    ReplyDelete

Like us on Facebook