My Resepi Update

2:32 PM

Ehh apa yang my resepi updated ni.. alaaa takder apa cuma aku asingkan aneka masakan aku.. dah bercampur aduk semua pakat sumbat jer.. so dah jadi rojak tongek kat page ni.. ehhh.. hahaha.. takder lah cuba takder masa nak klebek page ni dan nak asing2kan hokey.. mama is malas.. lunch tadi ada masa so aku merajinkan diri copy paste dan asingkan ke dalam aneka juadah untuk memudahkan korang cari yer.. sian sapa yang pm tanya resepi pehtu cakap tak jumpa kat blog.. hahh sekarang aku dah update mengikut aneka masakan yer.. korang jangan kata tak jumpa plak yer.. kang mama jadi mak kau hijau karang... hekhekhek

Print screen untuk korang.. kadang2 aku sendiri lupa bahan2 mesti tengok jugak blog sendiri kalo nak masak.. jangan kecam mama.. mama tak ingat bahan2 yer dik nun.. mama kuat pelupa.. almaklum la dah beranak 2.. urat2 dah banyak putus.. hukhukhuk

Regards,
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. byk resepi bgs utk refer sendiri n kwn2 kn..akak pn kdg bila lupa nk msk refer blog sendiri senang

    ReplyDelete
  2. wow terbaik la...
    aida ni x le masak-masak sgt hingga nak list kan gitu.
    masak-masak standard mak-mak aje :)

    ReplyDelete
  3. Bolehlah saya terjah sini cari resepi lepas ni. Hihi

    ReplyDelete

Like us on Facebook