Precious & Gorgeous by RCW

4:50 PM

Sabtu baru2 ni Che Ta dah launching 1 perfume terbaru lagi tau.. perfume ni special edition "Gorgeous" harga mampu milik RM45 untuk 35 ml.. wess tapi perfume ni takder borong ler pulak.. stok precious pun masih tunggu roger dari HQ.. uhukk sedih tau.. dah meh nak citer pasal perfume terbaru ni.. 

Punya lah addict dengan perfume che ta ni, hari sabtu tu jugak tergedix2 nak dapatkan perfume ni.. tak kira!! i dont care!! ecehhhh... tapi aku nak g launching perfume ni kat pullman memang tak la sebabnya dengan hero2 kecik ni macem tak kesanggupan pulak... so tengok ada agen pergi aku roger terus la akak tu untuk dapatkan sebotol.. harga RM45 + charge personal shopper RM10.. ahhh tak kira bayar jer lah asalkan dapat.. wakakkaka... bau perfume ni wowww wangi wehh..sweet2 macam mana tak tau.. tapi yang pasti tahan lama & wangi dia setanding dengan perfume2 mahal okeh!!! tengok taste che ta la.. hahahha en laki siap cakap macam perfume nak mandrem papa jer.. cettt tapi hat ni aku kedekut skit dengan en laki.. aku tak bagi dia guna.. sebab hat precious dia selalu kitai tau.. kedekut tak??? 

Precious & Gorgeous.. dedua wangi.. kalo Che Ta keluarkan lagi perfume baru sure aku beli lagi.. hehhehe

Model perfume tak bertauliah.. hahaha.. bukan main lagi tau pose macam tu.. kalo en laki ada mau aku kena bahan ni.. ^___^

Pesanan dari Mama Jue : Stok perfume precious bulan October ni kena bersabar yer.. sebab ada sedikit kelewatan yang berlaku di kilang.. InsyaAllah dalam pertengahan bulan ni ya.. sabar uollss.. tapi kalo yang dah tak sabar nak menunggu & nak refund duit boleh.. nanti kalo stok dah sampai mama tak layan ya.. Bye.. muahh ciked... 

Regards,
/>

You Might Also Like

6 Comments

Like us on Facebook