Product Review

Product Review | Hilangkan Bau Badan Dalam 3 Saat - Celebritylass

9:47 AM

Masalah bau badan? Pakai deodorant pun tak hilang jugak? Meh sini aku nak share 1 produk yang mudah untuk hilangkan bau badan, bau ketiak dan bau kaki walaupun anda aktif seharian.. Bukan itu ajer tangan berbau selepas makan pun boleh hilang tau... Woww best kan...

Memperkenalkan product Celebritylass yang pertama di Malaysia. Celebritylass ialah satu-satunya product menghilangkan bau badan seawal 3 saat malah biarpun badan bau tengit macam mana sekali pun. Hebat bukan?? Untuk pengetahuan korang produk ni bukanlah deodorant mahupun perfume tapi ia adalah master odourless.

Celebritylass. Yakin kekal 24 jam.

Comel bukan celebritylass ni.. 

Fungsi Celebritylass Master Odourless
  • merupakan satu bahan cecair meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat
  • celebritylass bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sangat bebas bau
  • penggunaan hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya
  • ia bersifat antiseptik dan dapat meneutralkan air kotor yang melekat pada badan 
  • dan juga kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara kerap
Cara Penggunaan
  • Titiskan 5-6 titis ke tapak tangan dan sapukan ke bahagian yang berbau. Biarkan sehingga kering.
Harga Celebritylass Master Odourless
  • Trial pack - 5 ml ~ RM15.00
  • Full pack - 50 ml ~ RM85.00 (Diskaun RM10 + Free postage)
# Sangat sesuai untuk orang yang suka travel
# Mudah dibawa sebab botol yang sangat comel
# Mudah digunakan hanya PICIT - GOSOK - BILAS

Kalo korang nak beli boleh jer terjah 


Whatsapp - +60174555743

www.celebritylass.com


Regards,
/>

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook