Sample request

Sample Request | Hand Towel Set Drypers

10:05 AM

Morning Monday.. Jerebu is back.. korang jaga diri & kesihatan yer.. sila pakai mask untuk lindungi daripada jerebu yang makin teruk ni.. Ok aku nak share pasal aku suka sangat request benda2 free dalam web ni.. apa gunanya free kalo kita tak request.. ehh hahaha pantang tau aku ni.. tetiba jer ada la sampai surat2 yang bukan2.. semuanya atas nama mama.. ngeee 

Ok kalo korang nak set towel ni leh jer terjah web drypers Malaysia.. meh aku kasi link yer.. korang tekan SINI.. cepat2 korang sementara stok masih ada.. ecehhh promoter tak bertauliah plak.. aku benda2 macam ni aku suka share dengan kawan2.. ^___^

Comel jer set hand towel ni.. yang pasti anak2 punya.. ni qebal qeram punya bukan mama punya.. 

Sebelum ni dapat bag drypers free.. ok korang tengok kat SINI.. comel bukan.. 

Regards,
/>

You Might Also Like

2 Comments

  1. aku pun dah lama x redeem..huahuahua..malas sgt~

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. terima kasih atas info.. dh cuba redeem. harap2 berjaya lah.

    ReplyDelete

Like us on Facebook