MamaJue Review

Mama Jue Review | JTX 1000 GOLD Motor Oil 4 Litres

5:19 PM

Ok aku nak review skit product ni.. Sebelum ni aku belum guna minyak pelincir keta jenama ni.. sebabnya agak mahal.. tapiiii orang kata benda mahal mesti ada kelebihan bukan.. so aku decide nak cuba jugak.. sebelum ni bab2 minyak memang aku fail!! isi minyak keta jalan aku tau.. bab2 enjin harem ler tak tau.. wakakka.. tapi kalo servis keta memang aku serah bulat2 ke mr hubby.. aku bagi jer duit dia uruskan.. aku memang tak tahu menahu dan tak nak ambik tahu.. ehhh boleh macam tu.. kahkahkah.. kalo rosak tepi jalan aku nangis sorang2.. T___T.. ni kakak aku lah syorkan minyak ni and dia kata minyak ni elok.. ok ada duit boleh lah beli.. memandangkan keta pun memang dah nak kena servis kan.. korang tak tau aku guna keta sampai lebih KM dekat 12k kot.. gilerlah sebab terlupa!! boleh rosak keta macam tu.. patut la tak pick up.. tapi guna minyak brand biasa pun aku dah perasan.. asal la keta aku ni lambat pick up.. gggrrrr yer yer keta auto macam slow skit lah.. kalo berdezup mana pun still ler lambat.. so lepas jer guna minyak ni.. wowwww terbaik lah... pick up sungguh keta.. hahahah selalu kemut jer kalo nak potong keta lain.. muehehehhe.. ini dari pengalaman aku yer.. orang kata kita tak cuba dan kita tak tahu hasilnya bukan?? so korang yang mana nak jaga enjin keta & nak kan lebih kuasa, lebih jimat & lebih kilometer boleh cuba minyak ni.. ^___^ 

Minyak pelincir enjin yang bertaraf premium ini memberikan kuasa dan prestasi optimum walaupun pada suhu tinggi sambil melindungi omboh serta mengawal dan menyingkirkan enapan. Sesuai untuk semua jenis enjin dan apa-apa jua keadaan pemanduan. 

Ciri-ciri istimewa : 
  • Memberikan kuasa dan prestasi optimum dalam semua keadaan pemanduan walaupun dalam keadaan yang ekstrim 
  • Memanjangkan jangka hayat enjin dengan mengurangkan kesan haus dan lusuh 
  • Memberikan perlindungan anti enapan, anti karat dan anti oksidasi yang lebih baik 
  • Pengubahsuai geseran yang lebih maju untuk penjimatan minyak dan prestasi yang lebih baik 
  • Pelincir berkualiti tinggi yang menjadikan enjin beroperasi secara senyap dan lancar 
  • Menepati ataupun melampaui API SN/CF
JTX - LEBIH KUASA, LEBIH JIMAT, LEBIH KILOMETER!!!!!

Kenapa LEBIH KUASA
Minyak JTX mengandungi EP-tekanan lampau, AW-tiada kehausan yg menyebabkan enjin jadi lebih ringan, memudahkan kelancaran KUASA TUJAHAN.

Kenapa LEBIH KUALITI
Terdapat Anti Sludge, Anti Rusty & Anti Oxide membantu membersihkan komponen, menyebabkan enjin lebih bersih, pembakaran lengkap, mengurangkan asap, engin akan lebih sejuk, ini menyebabkan engin lebih sihat dan mendapat jangka hayat panjang!!!

Kenapa LEBIH JIMAT?
1. Harga yg SANGATTTTT MURAHHH jika dibandingkan dengan minyak fully sintetik yang terkenal di pasaran.
2. Lebih KM mencecah 10,000KM. Kebiasaanya saya akan servis pada 12,000KM, sepanjang hampir 6 tahun TIADA masalah. Ini menjimatkan kos UPAH servis kereta.
3. Saya dapat kuasa dan kualiti.... Perjalanan petrol saya lebih JAUH dan JIMAT.

JTX Gold Motor Oil.. Berbaloi-baloi ok.. 

Regards,
/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. wow menarik ni jue...ye laa dgn zaman gst ni...mane yg leh jimat kite jimat....

    ReplyDelete

Like us on Facebook