MamaJue Review

Mama Jue Review | Chiffon Shawl From Faiqastar

9:54 AM

Morning semua hari ni aku nak buat review shawl yang aku giler beli dari satu IG... ramai sangat asyik duk tanya aku mana aku beli shawl ni kan.. meh ni nak citer camner aku terjebak beli shawl yang cantik ni.. dek kerana tertengok cerita Ayda Jebat la aku terjebak beli shawl ni.. tengok si Ayda Jebat pkai shawl cantek pulak.. nampak cute mute jer.. so aku pun terbeli 2 helai.. pehtu beli 3 helai.. pehtu beli lagi ahhh dah berapa helai aku tak sure.. yang pasti kaler semua ada dah.. aduii nepsu syaitunurajim betui tau.. hahahha en papa of coz bebel banyak sangat beli shawl.. ppfffttt ehh i guna det i.. not ur money.. ehhh dah dah.. laki bini gaduh jangan masuk sini.. kekekke.. 

Ok aku nak review pasal shawl yang aku dah jatuh centa ni.. shawl trend terkini kot aku rasa.. tapi shawl ni tak jarang ok.. yang pasti shawl ni panjang.. so senang korang nak belit & buat banyak style yer.. kalo just lelet biasa dah bleh jadi ustajah.. sebab memang labuh.. aku pun mula la duk hadap tutorial kat youtube siang malam.. n then praktis depan cermin... pppffffttt... hahaha.. yang pasti pkai la style macam mana pun tetap jadi.. tak keronyok sangat kain shawl ni... kaler2 plak semua cantik2 dan yang pasti murah jer... RM16 jer uollss... ok kalo korang nak beli boleh terjah yer IG Faiqastar.. detail aku dah bagi kat bawah.. nanti korang tengok yer kat bawah ni..

Style macam ni boleh.. simple.. 

Style gini boleh.. 

Ini pun boleh...

Macam ni pun boleh.. baper bnyak style ikut kreativiti korang lah yer.. 

Kalo uolls nak beli shawl ni sila terjah IG dibawah ya... 

Follow IG : @faiqastar

Email : faiqastar@gmail.com

Whatsapp : +6019-9767966

Regards,
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. cantikkk-cantikk shawl.. hehe Lissa pun suka pakai shawl :D

    ReplyDelete
  2. comel, comel shawl tu, salam ukhwah kak ana singgah dan follow mamajue #401, selalu jumpa di IG sahaja kan baru hari ni sampai ke blognya :) anajingga.com

    ReplyDelete
  3. bestnya dan model shawl tu pun boleh tahan..he..he..he..

    Jumpa lagi dan salam singgah dari penulis blog Hero Borneo

    ReplyDelete

Like us on Facebook