Jalan-jalan at Aquaria KLCC

10:09 AM

Morning semua.. Lagi baper hari nak abis tahun 2015.. Aku pun baper hari menghintung hari detik demi detik.. ehh nyanyi plak.. Huhuhu.. ok lah cuti panjang aku tak balik kampung pun.. tahu dah kalo balik mesti hadap jem.. aku tak suka jem walaupun bukan aku yang drive.. ngeee.. So minggu ni aku abiskan masa kat KL.. jejalan pun sini2 jer.. nak jalan kat luar panas sangat.. Padahal nak guna tiket Aquaria yang dah lama beli.. Murah jer sebab ada roadtour Aquaria ke sekolah kakak aku.. dapat la sekeping RM27 kot.. tak ingat berapa sebab dah lama beli.. nak expired baru la hegeh2 nak pi.. yang tak menahan sebab cuti sekolah so aku pasrah la menghadap dengan orang ramai g Aquaria... Ini kali ke 2 aku pi Aquaria.. masa 1st dulu ikut mama ada rombongan sekolah.. Qebal pun baby lagi dalam 6 bulan kot.. hahahha... Jom la tengok gambar kat Aquaria.. snap pun tak banyak sebab terkejar2 cari anak2 hilang.. pppfffttt stress mama kalo g tempat2 macam ni dengan ramai orang.. huhuhu tak kuasa tau!!!

Tiket 4 orang kalo beli kat Aquaria mau pitam!!

Ni jer gambar dengan fon sendiri tapi asal masuk dalam bangunan yang gelap2 camera mesti tak berapa cantik.. caittt cap ayam punya kamera fon 

Ikan pirana.. 

Belangkas.. 

Qeram yang excited tengok fish

Qebal cute sangat pakai cap terbalik gini.. pening mama dengan anak bujang

Anak shark kan.. ker salah.. hahaha

Qebal suruh snap kat sini.. layankan

Ntah ikan apa lagi pakai snap jer.. mama dah rimas dengan orang ramai

Fish lagi dah tak tahu fish apa ni.. time sini camera buat hal.. snap semua dah gegar2.. pppfftt

Fish pun celebrate christmas.. hahahah

Masuk kat terowong bergerak.. Qebal Qeram teruja.. 

Hambek ikan pari besar.. pari ker?? bahahha tak kenal wesss

Qebal nak duk dlm tu.. yer yer jer dia..

Shark.. gggrrr ehhh gggrrr bunyi dinasour.. *__*

Qebal cakap fish main lego.. ok ok..

Nemo.. comel!!!

Sejenis udang ker?? Boxer shrimp

Kenangan di Aquaria.. damage RM63.90 hahahah mahal nak mampus!!! bayar mahal2 tapi 2 jam jer duk dalam tu.. sebabnya anak2 dah ngamuk!! huhuhuhu

Ok ni harga yer.. sila telan air liur.. muahahah.. nangis tengok harga..

Aquaria KLCC 
Kuala Lumpur City Centre, 
50088 Kuala Lumpur, Malaysia 

 Phone: +603 2333 1888 

 Email: marketing@aquawalk.com


Regards,
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. mahal nyer harga T___T dulu aku rase takde la semahal ini kot

    ReplyDelete
  2. Erkkkk mungkin cuti sekolah kot mahaiii ni rege...lama dah pi aquaria ni masa Qi umur 1 tahun lebih...time tu beli kt Groupon murah....mmg best aquaria.

    ReplyDelete
  3. Mahal nya...tak pi dh kot..tgk ikan dlm sungai dah la

    ReplyDelete
  4. pehhh harga dia.Tapi memang best gi sini bawa bebudak :)

    ReplyDelete
  5. Mahal jugak harga tiket. Tak pernah lagi ke sini.

    ReplyDelete

Like us on Facebook