Kedai Rakan Semenyih Terbakar

8:19 AM

Pada 2 hari lepas, kawan mama, Aiza ada wassap gambar kedai rakan semenyih terbakar.. terkejut aku dengar!!! Whattt terbakar??? Katanya kedai tu terbakar sebab lintar pintas.. ntah la maybe sebab tu.. yang en papa cakap maybe sebab nak claim insurance.. hishhh mama rasa tak la.. kedai rakan ni memang hari2 orang duk pi.. kedai rakan ni menjual barang2 untuk bakeri seperti tepung kek dan segala loyang, bekas semua ada disini.. kira ni syurga untuk orang bakeri la.. kalo mama dah pergi sini boleh meroyan sebab semua nak beli.. dah la dekat dengan umah senang nak datang beli tau.. kalo tak paling dekat mama kena g bangi.. Alaaa abis la lepas ni susah nak beli barang2 buat kek.. takper mood baking belum mari lagi.. tapi qebal pun dah request nak congo bar.. nanti ehh mama buat.. mama malas nak timbang tepung la sayang.. uhukkk...

Abis kedai rakan terbakar..

Lepas ni kena g bangi la kalo nak beli barang2 bakeri.. harap2 kedai rakan ada balik kat sini.. jenuh nak tunggu kan..

Love,
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. kesiannya..dugaan ni.. pelanggan pun mesti payah nak nak cari barang bakeri nanti. kena cari kat tempat lain dulu la sebelum kedai ni up balik.

    ReplyDelete
  2. dugaan yg bukan calang2 nieh...bukan sikit2 kerugian...moga2 semua dipermudahkan dan dpt balik semua ke asal .... pelanggan tetap sure tertunggu2 tu kan...

    ReplyDelete
  3. ape kate pegi je kat bagus bakery
    kat sane pun banyak pilihan.. ini alamat nye :
    Bagus @ Kajang
    3A, Jalan Jelok 6, Metro Point, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
    Tel: 603 8736 5688
    Fax: 603 8740 6018
    Business Hours: 9:00a.m. - 8:30p.m. (Everyday & closed on selected public holidays)

    ReplyDelete

Like us on Facebook