Product Review

Pati Herba Madu - Penawar Masalah Jantung & Kolestrol Anda

2:27 PM

Mama yakin ramai diantara pembaca yang mengalami paras kolestrol yang tinggi? Tanda-tanda awal untuk mengetahui seseorang mengalami kolestrol tinggi adalah kebas-kebas di kaki sehingga boleh menyebabkan saluran jantung seseorang tersumbat malah boleh juga mendapat penyakit sakit jantung. Allah takut dengar. Oleh itu, setiap penyakit ada penawarnya bukan? InsyaAllah kita ikhtiar untuk merawatnya dengan cara apa sekali pun.

Dengan ini, syarikat Clear Herb Sdn Bhd telah mengeluarkan jus Pati Herba Madu untuk menurun dan merawat  masalah peningkatan paras kolestrol di dalam darah. Dengan ramuan dari madu lebah asli, halia, bawang putih, jus lemon, cuka epal dan kurma yang merupakan salah satu agen antioksida yang terbaik.

Kelebihan Pati Herba Madu :
- Menurunkan Kadar Kolesterol
- Membersihkan saluran jantung yang tersumbat
- Menurunkan Berat Badan
- Melancarkan proses pembuangan
- Baik untuk pesakit darah tinggi dan kencing manis
- Membuang angin dalam badan


Kalau korang nak tahu lagi testimoni Pati Herba Madu korang leh tengok di link TESTIMONI PATI HERBA MADU

Selain pengguna orang ramai, salah seorang pengguna setia iaitu Datuk Malek Noor yang merupakan bekas ahli bina badan terkenal di Malaysia telah mengalami serangan jantung. Beliau mengambil ikhtiar dan cuba mencari penawar penyakit tersebut. Beliau sendiri telah mencuba Pati Herba Madu tersebut dan Alhamdulillah beliau merasai perubahan dalam diri serta beransur sembuh, sihat dan bertenaga.

Duta Pati Herba Madu

Kisah beliau yang teruja dengan kebaikan Pati Herba Madu

Untuk pengetahuan korang, produk Pati Herba Madu ini dihasilkan secara 100% asli tanpa bahan pengawet yang telah dapat perolehi sijil GMP (Good Manufacturing Practice) dan juga mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) serta ianya adalah produk yang diyakini HALAL oleh ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia. So korang jangan ragu-ragu tentang ni.

Untuk harga sebotol Pati Herba Madu 250ml adalah RM69.00 semenanjung manakala RM79.00 untuk Sabah dan Sarawak.

Untuk sebarang pembelian dari agen atau stokis Pati Herba Madu boleh ker link sini SENARAI AGEN / STOKIS PATI HERBA MADU

Untuk keterangan lanjut : -

CLEAR HERB SDN BHD & CLEAR HERB TRADING

Facebook : Clear Herbs


Alamat : D27-1 Jalan TKS 2,
Taman Kajang Sentral, 43000 Kajang, Selangor

Telefon : 0192535796 / 0133627775 / 01251573968

Love,
/>

You Might Also Like

13 Comments

  1. kena cuba ni, kalau x cuba xtau kan.

    ReplyDelete
  2. dari bahan2nya kita sudah boleh agak memang bagus khasiat2nya hingga mampu menjadi penawar pengakit..

    ReplyDelete
  3. Betul la rara.. jue pun tak try cuba. Ada yg ckp buang2 angin dlm badan amat sesuai pati herba madu ni

    ReplyDelete
  4. Kan aiin kalo tak datuk malek noor tak guna produk ni

    ReplyDelete
  5. Betul tu sis nur misnan.. ramuan2 dia tu bagus utk menyembuhkan penyakit

    ReplyDelete
  6. madu memang penawar segala penyakit...

    menarik ni

    ReplyDelete
  7. Jueee, saya suka betul produk yang ada madu ni. Dah boleh abjet rasa dia macam mana. Tak macam supplemen-supplmen lain. Kadang-kadang tu tak tahan bau. Ni rasanya lebih bau dan rasa madu dan herba lah kan?

    ReplyDelete
  8. produk yg bagus utk menurunkan tahap kolestrol dlm badan :)

    ReplyDelete
  9. sekarang ni macam macam penyakit..pemakanan paling penting kan..kena jaga..pati herba madu ni sbb dia banyak makanan sunnah..tu yg buat tak sabar nak cuba ;)

    ReplyDelete
  10. Pati madu tu. 1st tiem dengar. Kena beli utk diri sendiri gak nih.

    ReplyDelete
  11. first time singgah sini :) Salam perkenalan.. thank you share info yang bagus ni

    ReplyDelete
  12. turun kan kadar kolestrol tu yg bagus tu. tua muda semua boleh makan la ye madu ni...

    ReplyDelete

Like us on Facebook