Woop

Redeem Barang Dari Woop

8:44 AM

Dah 7 kali mama redeem barang dari woop.. gigih betul mama ni.. bukan mama jer yang gigih, mummy Alin pun gigih jugak.. tapi dia lagi rajin dan point dia pun banyak.. mama ni just aim satu benda baru mama buat big mission kalo tak just jawab daily mission jer.. ok korang nak tahu apa itu woop kan. Meh mama citer skit..

Woop stands for "Women of opinion". So, sesiapa pun boleh join woop ni.. tak kira la wanita, ibu, anak dara, bapak2 bujang pun boleh!! macam mana nak tebus barang?? Senang jer korang semua perlu menjawab daily mission or big mission.. setiap mission ada point. Nanti setiap mission yang berjaya akan credit point ke account woop kita.. time tu korang boleh kumpul dan tebus reward yang mana korang nak.. mudah bukan?? Cuma kena ada kerajinan dalam diri skit la.. 

Ni mama ada snap gambar yang mama dah berjaya redeem.. cuma 1 barang dari mamil dah dapat kat umah orang lain.. sebabnya salah pihak kurier yang tersalah rumah.. takper la mama pun tak nak ambik tau pasal tu.. tapi kepada pihak kurier tu mama dah sound setepek agar lepas ni benda ni tak akan berlaku lagi.. kang mama gigih buat mission orang lain yang dapat barang kan.. hehehhe 

Rexona ni masa memula register woop.. 

Redeem yang ke 2 tumbler air mamil club.. yang memula redeem flush toy mamil.. 

Redeem ke 3 horlick.. ni asal ada point redeem. Jenis tak sabar nak kumpul point. Kahkahkah

Yehaa redeem ke 4.. bagpack hi5 mamil yang comel.. 

Dah anak 2 so kena redeem 2.. ni hasil redeem ke 5..

Yang ni pulak hasil redeem ke 6.. berkenan betul woiihh.. sebab cute.. tapi memang sah2 bukan untuk mama la.. 

Comel kan.. hahaha cute sungguh toolkit castrol ni.. ngidam tau sampai gigih buat mission nak bagi cukup point..

Lepas ni mama kena gigih buat big mission untuk kumpul points lagi.. ada benda mama nak tebus.. duk aim jer sekarang ni.. tapi nak buat big mission tu malas betul.. tunggu la ada pc mama nak buat big mission tu.. hahh korang teruja  nak barang2 ni sila layari www.woop.my

Love,
/>

You Might Also Like

9 Comments

  1. semua best2...syoknya dpt barang yg mmg diperlukan

    ReplyDelete
  2. hai , ain datang singgah sini dan follow awak
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  3. Waa best. Ika pun dh join heheh. Cuma nak redeem x cukup lagi pon huhu

    ReplyDelete
  4. salam. . tak boleh sign up sebab dia kata " Mobile phone must be at least 10 digits long" padahal no saya dah cukup 10 digit. . cam mana nak solve ?

    ReplyDelete
  5. salam. . tak boleh sign up sebab dia kata " Mobile phone must be at least 10 digits long" padahal no saya dah cukup 10 digit. . cam mana nak solve ?

    ReplyDelete

Like us on Facebook