Product Review

GLOWTOX - Usus Sihat Kulit Cantik

12:49 PM

Korang pernah dengar tak untuk kelihatan sihat dan cantik bermula daripada dalaman? Kalau dalaman kita tak sihat akan membuatkan seseorang diri akan kelihatan kulit muka yang kusam, kulit berjerawat, muka tidak bermaya dan diri sendiri pun tiada tenaga sepanjang hari. Selain itu, sembelit / buasir / banyak toksin dalam badan punca bermulanya penyakit yang boleh mengundang kepada penyakit kritikal seperti Kanser Usus dan sebagainya. Orang cakap ambiklah produk apa pun memang susah nak serap, itu yang terjadinya kurang berkesan. Jadi, kita haruslah jaga usus yer!

Mama sendiri punyai masalah pembuangan kadang-kadang mama sering sakit kepala, kulit muka kusam dan tak bermaya. Setiap ibu seperti mama wajib mengamalkan supplement tak kira lah bentuk pil atau pun dalam bentuk air. Macam mama sendiri amatlah payah amalkan air almaklumla kalau tekak tak berapa nak lalu minum air pelik-pelik macam tu mulalah malas & kepit hidung sendiri sambil minum. 

Mama nak bagitau ada satu produk ni memang memenuhi selera tekak mama iaitu Glowtox Nutrition Supplement Mixberry Yogurt Drink. Selalu kalo sebut supplement yang bukan fibre biasanya tak sedap bukan. Tapi Glowtox ni senang untuk diminum, budak-budak pun boleh dan sangat sesuai untuk ibu-ibu dalam pantang yang takut nak ke tandas!!


Menariknya Glowtox ini adalah diformulasi lengkap digabungkan dengan formula seperti pre-biotic untuk penjagaan usus, anti-oksida untuk anti penuaan, awet muda dan mengekalkan kulit yang cantik serta anti-kanser untuk mencegah daripada penyakit kritikal serta gabungan bahan semulajadi berasaskan :
  • Ekstrak Biji Anggur
  • Acai Berry
  • Ekstrak Zaitun
  • Habbatussauda
  • Fructooligosaccharida
  • Multivitamin
Individu yang mengalami masalah berikut akan mendapat manfaat kesihatan dengan pengambilan GLOWTOX MIXBERRY YOGURT DRINK secara berterusan :
  • Sembelit
  • Gastrik dan ulcer perut
  • Cirit-birit
  • Ketidakhadaman, sebu, buncit
  • Allergik
  • Jangkitan bakteria
  • Selsema
  • Kolestrol
  • Sistem imunisasi rendah
  • Buasir
  • Kulit kusam
  • Kulit berjerawat
  • Susah turun berat badan
  • Badan tidak bertenaga & cepat letih (banyak toksin dalam badan)

Cara pengambilannya & Arahan pemakanan :  
Satu sachet dibancuh dalam 100 ml air suam atau air sejuk dan terus diminum. Korang boleh jer minum 1 - 2 sachet sehari tapi sebaiknya diambil waktu pagi dan malam (dalam keadaan perut kosong)

Setelah seminggu mama amalkan produk Glowtox ni mama mudah untuk pergi ke tandas setiap pagi. Selain itu, mama rasa cergas dan bertenaga sepanjang hari walaupun mama sibuk menguruskan anak sekolah mahupun uruskan rumah dari pagi hingga ke tengah malam.

Kalo korang nak tengok lebih testimoni untuk produk Glowtox Mixberry Yogurt Drink ni sila tekan link ni yer TESTIMONI GLOWTOX

Harga Glowtox :
1 kotak (15 sachets)
RM80.00 Semenanjung 
RM90.00 Sabah Sarawak

Harga PROMOSI Glowtox :
2 kotak + Free Shaker
RM150.00 Semenanjung 
RM160.00 Sabah Sarawak
Untuk sebarang pembelian boleh hubungi detail di bawah :-

Contact No : 013-294 1101 / 011-1194 1101
Facebook : Tiara Wellness HQ
Instagram : TiaraWellnessHq

Love,
/>

You Might Also Like

4 Comments

  1. wahhhh... bestnya produk yogurt glowtox ni. boleh jaga usus, jaga kulit, awet muda dan yg penting jaga dalaman tu. kalau hari2 x membuang boleh rasa sakit sakit kepala dan weak.. nak cubalah minum glowtox.. tq mama

    ReplyDelete
  2. Ni rasa nak try ni... Suka mencucikan perut.. Hehehe apapun thanks kak share

    ReplyDelete
  3. Pagi-pagi minum yogurt kata isteri. Padahal dia tak tau yang diminum tu Glowtox. Memang sedap

    ReplyDelete
  4. Macam-macam kebaikan Glowtox ni. Lepas ni nak bagi isteri pula cuba...

    ReplyDelete

Like us on Facebook