Drama

Tundukkan Playboy Itu

11:52 AM

Salam semua.. ehh lama plak mama mendiamkan diri dari dunia sosial ni.. kekeke alaaa 1 hari setengah jer mama takder update FB & IG ni.. mama g mana?? hahaha mama tengah marathon citer Tundukkan Playboy itu.. cissss terjebak beb!! padahal sebelum ni tak pernah melangut pun.. Almaklum la tv umah mama dah takder asterok.. hanya ada android box jer tu pun anak2 konker tengok kartun kat youtube.. so citer drama best apa2 kat tv memang mama tak tahu sampaikan berita satu apa pun tak tahu.. memang kuno abis kalo citer2 semasa ni.. bergantung harap kat FB jer lah.. kohkohkoh.. 

Ni dek mama aku la kat kampung dia keje duk langut tengok citer ni setiap petang... citer haper ntah la.. adehhh memang tak pernah google apa pun tau.. memang tak hingin kang satgi kena tunggu.. kemarin lepas mama boring tahap tak tahu nak buat apa.. so godek2 la web http://www.moviesinfobsyokv2.net/.. tetiba mama tertengok citer Tundukkan Playboy Itu... ehhh layan jer lah drama ni dah abis kat tv.. itu pun mama tahu dari mama ma.. so melayan 1 episod dah terjebak sampai 2 hingga 9 episod.. caittt best pulak.. adehhh.. sampai kul 2.45 pagi mama melayan.. kahkahkah.. ini semua poyo lah mama.. 

Bagi mama best.. ada ketawa ada sedih ada cemas.. nasib hero & heroin hensem & cantik bleh la melayan.. kalo hero & heroin kaku memang takkk aaarr nak layan.. Kan citer ni adaptasi dari sebuah novel.. nak membaca novel mau satgi novel baca aku duk mengeroh dulu.. kekekek.. Bab meruntun kalbu masa si Farhan luahkan perasaan dia kat Nurin & dia nyer luahan tu kena reject!! adehhh merenjes2 air mata mama.. huwaaa cenggeng giler.. hahaha.. pehal mama ni tengok drama nagis.. nasib en laki tak nampak kalo tidak mau kena bahan 4 hari 4 malam tau!!!!

Hero Heroin Tundukkan Playboy Itu

Ok boleh beli novel buat simpan.. bila2 rajin leh marathon baca plak.. ehhh macam rajin!!!

Ok korang baca sinopsis citer ni dulu ehhh..

SINOPSIS NOVEL TUNDUKKAN PLAYBOY ITU 

Hanya dua syarat untuk wanita yang bercita-cita mendampingi si kacak, Harraz Naufal. Cantik dan seksi. Sebab itulah Harraz tak suka perempuan bertudung. Tapi datang pula Nurin Areesa yang bergaya Muslimah, entah macam mana boleh tersesat masuk temuduga di syarikat Harraz. 

“I tak rasa I boleh terima you kerja kat kompeni ini. Tapi… kalau you buka tudung you, I akan terima you kerja.” - HARRAZ NAUFAL 

Bagi Nurin, itu permintaan selamba yang minta gigi kena terajang sampai jongang! Okey... Mungkin jawatan arkitek itu bukan rezekinya. Mamat berlagak itu terlalu sombong. Mungkin doa ini sesuai supaya Harraz tahu bumi yang dia hidup ini bukannya milik dia seorang! 

“Saya berdoa semoga encik jatuh cinta dan berkahwin dengan perempuan bertudung nanti.” - NURIN AREESA 

Bagaikan dimakbulkan pula doa Nurin itu. Hanya kerana mata, Harraz terpaut dengan seorang model misteri yang bertudung. Sampai termimpi-mimpi Harraz dibuatnya sedangkan dia tak pernah tahu rupa paras sebenar gadis itu. Hanya kerana panahan mata, jiwa buaya Harraz serius tertunduk. Gila! Lagi gila jiwanya dengan kerenah Nurin yang sering buatkan dia jadi bukan dirinya. 

Datang pula mummy Harraz bertemu dengan Nurin. Permintaannya buatkan Nurin terlopong tiga saat. 

“Tundukkan Harraz. Tundukkan playboy itu.” – PUAN SRI ROSELL 

Tundukkan Harraz? Mampukah Nurin? Dan akan tertundukkah Harraz hanya kerana Nurin?

Hahhh best kan.. kalo melayan drama ni lagi best!!! sampai sakit la pinggang mama duduk depan pc marathon citer ni.. huhuhu kalo korang nak tengok drama ni boleh terjah SINI


Love,


/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. bestkna cerita ni. jarang layan drama macam ni, tapi lately ni banyak pulak drama best

    ReplyDelete

Like us on Facebook