Product Review

HepySkinz By Raynee Collection

2:57 PM

Menyerlahkan Harimu merupakan tagline untuk produk skincare HepySkinz By Raynee Collection. HepySkinz merupakan produk terbaru keluaran Bumiputra yang baru saja di pasaran. Untuk pengetahuan korang, HepySkinz diformulasi daripada bahan semulajadi yang bebas daripada bahan kimia yang terlarang. Ianya adalah 100% keluaran bumiputra muslim yang diformulasi dari formula kecantikan negara Korea dan Perancis yang sangat sesuai dengan kulit Asia. HepySkinz sesuai untuk semua peringkat umur seawal 15 tahun.


Setiap HepySkinz produk terdapat 5 rangkaian yang terdiri daripada :-
  • HepySkinz Facial Celanser
  • HepySkinz Day Cream
  • HepySkinz Laser Serum
  • HepySkinz Magic Night Treatment
  • HepySkinz Night Cream
Set Skincare HepySkinz

HepySkinz Facial Cleanser 

• Merawat kulit yang berminyak 
• Menghilangkan kekotoran dan sel kulit mati 
• Menghasilkan kulit berseri dan menawan. 

Cara penggunaannya :-

1. Picitkan di atas tapak tangan dan sapu ke muka, biarkan 2-3 minit 
2. Bilas dengan air bersih 
3. Masa penggunaan : Pagi & Malam 

HepySkinz Day Cream 

• Melembapkan kulit 
• Menaikkan seri wajah 
• Menutup cela di wajah 
• Melindungi kulit dari sinaran UV 
• Memudarkan parut jerawat 

Cara penggunaannya :-

1. Sapu lembut ke seluruh bahagian muka sebelum pemakaian foundation atau bedak asas (mengikut keselesaan) 
2. Masa penggunaan : Pagi / setiap kali keluar rumah 

HepySkinz Laser Serum 

• Mencerahkan kulit 
• Mengecilkan pori-pori 
• Memudarkan jeragat tebal 
• Memudarkan parut dan cela di wajah 
• Merawat garis halus dan tanda penuaan 

Cara penggunaannya :-

1. Titiskan dan tepuk-tepukkan di muka selepas membasuh muka 
2. Sesuai dipakai pada badan (setiap hari) dan wajah setiap malam untuk 3 malam permulaan. Kemudian, 3 kali seminggu sahaja 
3. Masa penggunaan : Malam sahaja 

HepySkinz Magic Night Treatment 

• Agen anti penuaan 
• Merawat jeragat tebal 
• Menegangkan kulit wajah dan kulit semakin lembut 
• Merawat jerawat seawal 3 hari 
• Mencerahkan kulit 3x lebih pantas 
• Memudarkan parut dan cela wajah 
• Menghilangkan biji kolestrol di wajah dan merawat sel kulit mati 

Cara penggunaannya :-

1. Sapu nipis selepas pemakaian HepySkinz Laser Serum 
2. Masa penggunaan : Malam 

HepySkinz Night Cream 

• Merawat jerawat 
• Mengecilkan pori-pori 
• Mencerahkan kulit kusam 
• Memudarkan parut dan cela wajah 

Cara penggunaannya :-

1. Sapu nipis selepas pemakaian HepySkinz Magic Night Treatment 
2. Masa penggunaan : Malam

Rangkaian Set HepySkinz

Untuk pengetahuan semua, bahan-bahan yang digunakan dalam HepySkinz merupakan bahan-bahan yang semulajadi seperti seaweed, apple stemcell, pearl, tomato, lemon extract, grape seed, alpha aburtin, vitamin C dan E. Ia sangat sesuai digunkan untuk lelaki dan wanita serta selamat bagi wanita hamil. Selain itu, tiada side effect untuk jangka masa panjang serta tiada pengelupasan yang memedihkan kulit anda ketika memakai produk ini. Dan yang penting sekali, HepySkinz mendapat kelulusan KKM dan dijamin Halal.
Testimoni dari pengasas produk ini sendiri. Memang terbaik la daripada kulit yang rosak terus jadi kulit yang cantik dan sentiasa glowing jer...

Alhamdulillah hampir 3 minggu mama menggunakan produk HepySkinz ni.. parut-parut dah mula berkurangan. baru 3 minggu kan kalo 3 bulan nanti mesti makin glowing gitu.. So, nak pakai 1 produk memang kena konsisten dan disiplin setiap hari pakai produk. InsyaAllah dari pemakaian HepySkinz dan minum air yang secukupnya kulit akan sentiasa sihat dan cantik.

Harga Set HepySkinz 
RM95.00

Harga berasingan 
Daily cleanser, Day Cream & Night Cream - RM25.00
Magic Night Treatment - RM30.00
Laser Serum - RM40.00

Untuk sebarang pembelian dan pertanyaan, sila hubungi :-

Raynee Resources
No 14, Jalan Perdana 2/4
Taman Puchong Perdana
47100 Puchong
Selangor

Tel : 013-517 3132
Email : hepyskinz@gmail.com
Website : www.hepyskinzbyraynee.com 
Instagram : @hepyskinz_official

Love,
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. skrg ni mmg macam2 produk skincare kat pasaran kan..kadang tu sampai rambang mata dibuatnya...huhu...

    ReplyDelete
  2. Comel pakai tudung hijau. Hai Jue, Ayuni ni from event Mamee semalam. Nice blog kat sini :) Keep in touch yek!

    ReplyDelete

Like us on Facebook