Advertorial

Mudah Dan Pantas Beli Makanan Di Shogun2u.com

3:36 PM

Lagi 8 hari jer lagi Ramadhan tahun ni akan meninggal kan kita.. kemahin ayat.. tapi betul cepat sungguh masa berlalu sampai kan mama sendiri ehh dah nak abis.. ehh dah nak balik kampung.. heheh yang tu memang ingat la kan.. tapi selalunya akhir2 puasa ni kompom kebanyakan ibu-ibu dah mula rungsing tak tahu nak masak apa.. pakat blur tak lalu nak makan masakan sendiri. hahaha tambah2 semua pakat kalut buat persediaan akhir nak sambut raya kan.. Ok ok tak tahu nak masak apa? Tak nak bersesak makan kat luar? Kang keluar last2 kena buka puasa dalam keta sebab stuck jem.. lagi haru kan.. ok ok meh ni mama nak bagitau ada satu web ni korang order jer online & tunggu jer kat umah kompom makanan tu sampai.. Nak tahu apa jom baca kat bawah ni...

Pada cuti Nuzul Al-Quran yang lalu, kalo dah cuti memang mama jenis tak masak sebab mama fikir nak masak apa la kan. tanya en husband pun tak membantu langsung.. last2 mama order jer dekat www.shogun2u.com mudahnya dengan ada internet di rumah atau dimana2 korang boleh beli makanan online ni.. Untuk pengetahuan korang, sempena bulan puasa ni Shogun2u ada buat promo Raya Special. Ehh promo ni best tau sebabnya korang beli 1 set meal akan percuma 1 set meal lagi.. kira BUY 1 FREE 1 lah.. hahhh giler tak best.. bayar pulak hanya pada satu harga meal.. mudah kerja mama petang tu.. heheheh..

Mudah guna web shogun2u ni.. 

Selain set RAYA SPECIAL ni korang boleh jer nak makan makanan lain seperti Japenese, Korea, Chinese, Western, Thailand.. ehh banyak lagi lah.. Yang penting delivery untuk penghantaran ni FREE jer.. Macam mama kan kawasan Beranang so memang tak cover delivery ke sini tapi tak apa boleh jer deal dengan customer service dari Shogun2u ni dan suruh rider jumpa kat mana-mana. Apa susah kan. hehehe

Rider Shogun2u yang pemalu.. Mama janji dengan dia meet point dekat Metro Point Kajang. Memang pantas jer diaorang hantar.

Set yang mama order adalah Japenese Nasi Briyani Ayam Percik siap pakej sekali dengan air dan 1 slice black forest kek lagi tau.. Mama siap tambah order kuih raya almond london untuk bebudak ni.

Tengok la set nasi ni.. besar portion berbaloi2 lah beli.. Yang penting korang tak perlu bersesak dengan orang ramai..

Ok info tambahan kalo macam korang nak beli makanan di Shogun2u ni jangan risau bab pembayaran sebabnya di web Shogun2u boleh menerima pembayaran online dari pemotongan account bank, debit card, credit card serta korang leh bayar cash masa delivery. Hahh apa tunggu lagi cepat2 order ya sebelum promo BUY 1 FREE 1 berakhir pada 5 Julai 2016.


Untuk maklumat lanjut sila layari :

Website : www.shogun2u.com
Facebook : Shogun2u
Instagram : @Shogun2u


Love,
/>

You Might Also Like

9 Comments

  1. Wahh sng je skrang nk mkn apa pon delivery je smpai umah hehe...

    ReplyDelete
  2. Shogun2u memang pilihan bila nak ubah Selera...

    ReplyDelete
  3. uurrgghhh! Nak merasa juga makanan kat sini.... Tapi ena cek tempat ena tak ada.. Sobs! Balik banting baru boleh kot buat delivery ekekekek

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. InsyaAllah halal.. mcm kat hotel2 jugak.. boleh tengok link ni untuk chef dia yer..

      http://shogun2u.com/main/page/our-chefs

      Delete
  5. Hari tu tak sempat nak order masa ada buy 1 free 1. Sobs T_T

    ReplyDelete

Like us on Facebook